Team Zeeuw & Zeeuw cheque

\

Hartekind Skate

Aanmelden Team Zeeuw & Zeeuw

Op zondag 17 maart is het zover! De derde editie van de Hartekind Skate wordt door Zeeuw & Zeeuw en Stichting Hartekind georganiseerd. Dit keer in dé schaatstempel van Nederland: IJsstadion Thialf in Heerenveen.

De afgelopen 2 edities van de Hartekind Skate hebben enthousiaste collega’s al veel rondjes geschaatst en mooie bedragen opgehaald voor het goede doel. Wil jij ook graag je steentje bijdragen aan de Hartekinderen van Nederland op een sportieve wijze? Meld je dan aan via het formulier voor het Zeeuw & Zeeuw Team!

Heb je een sportieve partner, dochter, vader, etc. die ook graag meedoet? Vink dan het vakje introducee aan en ga gezellig samen op pad naar Heerenveen!

Bekijk hier de sfeerimpressie van de Hartekind Skate 2023!

Zeeuw & Zeeuw faciliteert vervoer vanuit Delft en Utrecht naar Thialf met de Zeeuw & Zeeuw bus. Station Delft Campus en Zeeuw & Zeeuw vestiging FordStore Utrecht zijn zondag 17 maart de opstappunten voor de Zeeuw & Zeeuw bus. Bij beide plaatsen is voldoende mogelijkheid om te parkeren. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, dus verzeker je plaatsje via het aanmeldformulier. Vol = vol. Let op, de opstapplaatsen zijn nog onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Voorlopig programma

11.30 u  Ontvangst en aanmelden 
12.20 u  Welkomstwoord/opening
12.40 u  Omkleedmogelijkheid en naar ijs
13.00 u  Start 150 rondjes schaatsen
17.00 u  Afsluiting

Adres opstapplaatsen

P+R Station Delft Campus

Parkeerplaats ter hoogte van de Motorenweg 7
2623 CR Delft

FordStore Utrecht

Parkeerplaats ter hoogte van de Damzigt 10 
3454 PS Utrecht
Let op: parkeer niet achter het hek, deze wordt na sluitingstijd van de vestiging afgesloten.

Aanmelden Hartekind Skate

Team Zeeuw & Zeeuw