\

Leiden Marathon

Aanmelden Zeeuw & Zeeuw team

We zitten weer in het voorjaar en de temperatuur begint (langzaam) weer wat te stijgen. Dat betekent ook dat de Leiden Marathon weer voor de deur staat. Op 11 en 12 mei 2024 wordt het kunstje voor de 33e keer gedaan en met net zoveel plezier als de allereerste.

In 2023 was de 32e een topeditie. Met duizenden gemotiveerde hardlopers en op zaterdag een grote groep enthousiaste wandelaars, met prima weer voor iedereen, een goede organisatie en een supersfeertje in de stad en de dorpen. Kortom, we kijken uit naar weer zo’n mooi befaamd Leids weekend.

Zeeuw & Zeeuw is al jaren trotse sponsor van de Leiden Marathon en daarom kunnen we nu ook dit jaar weer met veel plezier de mogelijkheid bieden aan onze collega’s om met het Zeeuw & Zeeuw team deel te nemen aan de Leiden Marathon. Kies welke afstand jij wil lopen en neem eventueel nog een introducé mee. Alle deelnemers van het team kunnen hun eigen voorkeursafstand lopen, wandelend of hardlopen. Ze zijn dus niet gebonden aan de andere lopers van het team. Deelnemers van team Zeeuw & Zeeuw zullen ook een T-shirt krijgen.

Ook bij het wandelen heb je de volledige marathon ervaring. De wandelaars volgen op zaterdag namelijk dezelfde route als de hardlopers op zondag. En meer dan duizend vrijwilligers zorgen voor je.

Schrijf je in en jij gaat het ook meemaken! Leiden op z’n best. Meld je aan vóór 10 april!

Bekijk hier de sfeerimpressie van de Leiden Marathon!

Programma

Zaterdag 11 mei 2024

  • 8.00 Start wandelen: 42 km
  • 10.30 Start wandelen: 21 km
  • 11.30 Start wandelen: 10 km

Zondag 12 mei 2024

  • 10.00 Start hardlopen: 42 van Vermeulen Groep
  • 11.00 Start hardlopen: 21 van Bunnig & Partners
  • 13:15 Start hardlopen: 5 van APEK
  • 14.30 Start hardlopen: 10 van Zorg en Zekerheid

Loop jij mee?