Lakschade

Lakschade door een kras of steenslag? Zeeuw & Zeeuw is specialist in lakschade herstellen. Lakschade is erg vervelend en u wilt dit natuurlijk snel laten herstellen, zodat het roesten voorkomt en de auto zijn waarde behoudt. Wij werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

Eenvoudig autolak herstellen met spotrepair
Zeeuw & Zeeuw heeft verschillende technieken in huis om lakschade te herstellen, zoals met spotrepair. Met deze methode worden kleine beschadigingen aan uw auto snel en vakkundig gerepareerd. Spotrepair is een plaatselijke cosmetische bewerking. Met een kleine lakschade is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw lakschade herstellen.

Omdat u waarschijnlijk niet vaak met deze situatie te maken heeft kunnen wij ons goed voorstellen dat u toch nog vragen heeft. Aarzel niet om te bellen of langs te komen. Wij nemen graag voor u even de tijd om al uw vragen te beantwoorden. U kunt contact opnemen met:

Zeeuw & Zeeuw Schade Delfgauw: 015 – 261 92 61
Zeeuw & Zeeuw Schade Den Haag: 070 – 384 05 88

Terug naar Autoschade