Coronavirus

Niet alleen uw auto is bij ons in vertrouwde handen, maar wij dragen ook de zorg voor uw gezondheid, alsmede die van onze medewerkers. Daarom willen wij u graag informeren omtrent de voorzorgsmaatregelen die Zeeuw & Zeeuw neemt met betrekking tot het coronavirus, zodat u met een gerust hart onze vestigingen kunt blijven bezoeken. Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken en het pinapparaat hebben wij extra maatregelen genomen. Wij hanteren onderstaand Coronavirusprotocol met daarin de richtlijnen van het RIVM en de GGD:

  • Wij schudden tijdelijk geen handen meer.
  • Wij houden minimaal 2 meter afstand als wij met u in gesprek zijn. Dit geldt ook tijdens de instructie bij de aflevering van uw nieuwe auto.
  • Wij volgen strikt alle protocollen omtrent handen wassen op.
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik.
  • Medewerkers met (milde) klachten werken niet op onze vestigingen.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden.
  • Wij nemen het liefst geen contant geld meer aan. U kunt uiteraard wel betalen per pin.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid. We gaan hier zeer serieus mee om en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.


Online Showroom geopend

Naast onze fysieke vestigingen hebben wij als vanzelfsprekend ook een online showroom. Voor het bekijken van onze complete voorraad (incl. foto’s) kunt u hier ook vrijblijvend een inruilvoorstel aanvragen. Deze ontvangt u direct als PDF in uw mailbox. Voor evt. vragen staan onze verkoopadviseurs u graag (telefonisch) te woord.

 
Online showroom

Proefrit-aan-huis

In de showroom bent u dus van harte welkom en proefritten blijven bij ons nog steeds mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto. Wilt u toch liever niet naar één van onze vestigingen komen, dan willen we u nu tijdelijk de proefrit-aan-huis aanbieden binnen een straal van 15 kilometer vanaf onze vestiging. Neem hiervoor contact met ons op via onze website of per telefoon, zodat wij met u een afspraak kunnen inplannen.

 
Afspraak Proefrit


Werkplaats / Onderhoud

Heeft u een afspraak in onze werkplaats dan verzoeken wij u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. U kunt hierbij gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden. Heeft u nog geen afspraak en wilt u deze inplannen, dan kan dit via onze werkplaatsplanner.

 
Werkplaatsafspraak maken

Haal-en-breng service

Graag denken wij met u mee voor een oplossing die het beste bij uw situatie past, dit zou onder andere kunnen betekenen dat wij uw auto komen halen en brengen bij onderhoud. Geef dit bij het maken van een afspraak dus aan. Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij bijvoorbeeld hun handen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen. Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.
 
Met vriendelijke groet,
Zeeuw & Zeeuw