COVID-19 Maatregelen

Veiligheidsmaatregelen

 
Wij staan voor je klaar, zoals je van ons gewend bent. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en collega’s hebben de hoogste prioriteit. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige winkelomgeving. Op basis van advies van het RIVM hanteren we daarom onder andere de volgende voorzorgsmaatregelen:
 
Uw bezoek aan Zeeuw & Zeeuw
 
Houd 1,5 meter afstand tot anderen.
Betaal zo veel mogelijk per pin
Het tijdelijk niet meer schudden van handen
We stellen het zeer op prijs als u een mondkapje draagt

Maatregelen

Naast maatregelen op het gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken en het pinapparaat worden hierbij onderstaande maatregelen genomen:

  • Het tijdelijk niet meer schudden van handen.
  • Het houden van minimaal 1,5 meter afstand met gesprekspartners.
  • Het strikt opvolgen van alle protocollen omtrent handen wassen.
  • Het gebruik van zeep, desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik.
  • Medewerkers met (milde) klachten mogen niet werken of werken vanuit huis.
  • Het uitvoeren van extra schoonmaakrondes in de high-touch-gebieden.
  • Om het aantal personen in de vestigingen te beperken, gelieve niet wachten op onderhoud.
  • Het niet meer aannemen van contant geld. Wij verzoeken klanten te betalen met een pinpas.
  • Klanten die hoesten, verkouden of grieperig zijn, verzoeken wij om contact met op te nemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
  • Indien nodig kan het afleveren van een nieuwe auto kosteloos op locatie (thuis) geschieden. Neem hiervoor contact met ons op

Bovenstaande maatregelen zijn voor ieders gezondheid. We gaan hier zeer serieus mee om en hopen dat iedereen medewerking verleent om deze maatregelen in acht te nemen.

Haal- en breng service

Je kunt gewoon thuisblijven en je auto toch laten onderhouden door onze experts. Wij komen jouw auto op je werk of thuis ophalen. En als hij klaar is brengen hem weer terug. Zodra jouw auto bij ons staat, stuurt de Fmoteur je een persoonlijke video die precies laat zien wat jouw auto nodig heeft. Zodat je zelf kunt beslissen wat er moet gebeuren. En dat allemaal zonder extra kosten.

 
Werkplaatsafspraak maken

Online werkplaatsplanner

Maak snel en gemakkelijk online een werkplaatsafspraak op een dag en tijdstip dat het jou het beste uitkomt.

 
Werkplaatsafspraak maken

Proefrit aan huis

Liever niet naar onze showroom komen voor een proefrit? Zeeuw & Zeeuw biedt je de ideale oplossing, een Proefrit aan huis. Je maakt met één van onze medewerkers een afspraak op een moment waarop het schikt in de auto van uw keuze. Wij komen met de betreffende auto bij je langs en na een korte uitleg over de auto kun je heerlijk op het gemak een proefrit maken. Thuis of op het werk.
Ondertussen kunnen we een eventuele inruilauto taxeren.
Auto gekocht? Uiteraard is het ook mogelijk om de aflevering bij je thuis te laten plaatsvinden.

 
Proefrit afspraak maken

Videobellen

Liever niet naar onze showroom voor een afspraak? Zeeuw & Zeeuw biedt je de ideale oplossing, een online afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Je maakt met één van onze medewerkers een afspraak op een moment waarop het schikt. Tijdens deze afspraak beantwoorden we graag al je vragen en laten we bijvoorbeeld de auto van je keuze aan je zien.

 
Videobel afspraak maken

Ford Video Check