COVID-19 Maatregelen

U bent van harte welkom!

We staan voor u klaar!

Ook in deze bijzondere tijd staan wij voor u klaar. Hoewel we allemaal ‘beperkt’ zijn in ons doen en laten, doen wij ons best om u te helpen in beweging te blijven. Van een gesprek over een nieuwe auto tot een proefrit of een onderhoudsbeurt: U bent van harte welkom!


Showrooms Open

U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor bijvoorbeeld een proefrit, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Onze showrooms zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes. Een bezoek aan onze showroom kan zowel met als zonder afspraak.

Wanneer u een showroomafspraak inplant reserveren we 1,5 uur in onze agenda en hebben we uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en u te helpen in de zoektocht naar een auto die helemaal bij u past. 

Showroomafspraak maken

Werkplaatsen Open

Ook in onze werkplaatsen bent u van harte welkom. Is uw auto toe aan onderhoud, APK of een reparaties, dan kunt u gemakkelijk online een afspraak maken. Dit is cruciaal, want veiligheid gaat boven alles. Het is zeer belangrijk dat uw auto goed onderhouden blijft, ook nu.

Werkplaatsafspraak maken

Uiteraard houden wij ons in alle vestigingen strikt aan de coronamaatregelen die door de overheid zijn opgesteld. Meer informatie over deze maatregelen leest u hier


Blijft u liever thuis?

Ook wanneer u liever niet op pad wilt kunnen wij u van dienst zijn. Een nieuwe auto kopen is met onze online diensten zeer eenvoudig en met onze haal- en breng service is onderhoud aan uw auto ook geen enkel probleem. Alle mogelijkheden vind u hieronder.

Online diensten bij aanschaf andere auto

Een nieuwe auto aanschaffen? Dat is bij ons ook op afstand mogelijk! U kunt bij ons een afspraak maken voor een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs. Het aanvragen van een autovideo is ook een mogelijkheid. Toch een proefrit maken? In overleg kan dat bij u thuis voor de deur.

Onze online diensten

Haal- en brengservice bij onderhoud

Onderhoud of reparaties aan uw auto zijn noodzakelijk om de veiligheid te garanderen. In overleg met de vestiging komen we uw auto bij u thuis ophalen. Als hij klaar is brengen we deze, volledig gedesinfecteerd, weer terug. Zodra uw auto bij ons staat, houden we u op de hoogte met wat uw auto nodig heeft. Zodat u zelf kunt beslissen wat er moet gebeuren.

Maak een werkplaatsafspraak