COVID-19 Maatregelen

De deuren van onze showroom mogen weer open!

Goed nieuws! De showroom van Zeeuw & Zeeuw mag vanaf woensdag 3 maart weer open op afspraak. Hier zijn we erg blij mee en nodigen u dan ook graag uit om onze showroom te bezoeken. U kunt eenvoudig een afspraak maken via deze paginaOok onze werkplaats blijft geopend. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? Ook onze werkplaats blijft geopend op afspraak. Zorg er dus voor dat u online of telefonisch een afspraak maakt.

Werkplaatsen blijven open

Aangezien onze werkplaatsen en schadebedrijven tot de essentiële beroepen behoren blijven deze geopend voor onderhoud, APK en reparaties. Dit is cruciaal, want veiligheid gaat boven alles. Het is zeer belangrijk dat uw auto goed onderhouden blijft, ook nu. U kunt online of per telefoon uw afspraak maken voor onderhoud, APK en reparaties.

Coronamaatregelen
Uiteraard houden wij ons in alle vestigingen strikt aan de coronamaatregelen die door de overheid zijn opgesteld. Meer informatie over deze maatregelen leest u hier.

De belangrijkste wijzigingen op een rij:

  • Zowel Fysiek als Online zijn alle Zeeuw & Zeeuw showrooms geopend en kunt u vrijblijvend terecht bij onze verkoopadviseurs. Dit kan via onze chatfunctie, per mail, telefoon of videobellen. Ook komen wij graag bij u langs voor een proefrit aan huis. Voor een fysiek showroombezoek kunt u een afspraak plannen via deze pagina.
  • De vestigingen zijn volgens de reguliere openingstijden geopend om uw auto, op afspraak, langs te brengen voor een werkplaatsbezoek.
  • U kunt tijdens uw werkplaatsafspraak in onze showroom wachten tot uw auto klaar is. Mochten u besluiten om te wachten dan kunt u een kopje (h)eerlijke Peeze koffie drinken in de wachtruimte. Houd de regels van het RIVM in acht en kom niet naar de showrooms wanneer u COVID-gerelateerde klachten heeft. Het dragen van een mondkapje is verplicht, we schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand met onze gesprekspartners. Wilt u liever niet wachten dan kunt u een vervangende auto bij ons huren of een fiets in bruikleen nemen.
  • Wanneer u zelf uw auto niet kunt brengen voor de werkplaatsafspraak dan halen wij uw auto graag bij u op. Uiteraard brengen wij deze volledig gedesinfecteerd weer bij u thuis. Wilt u van deze afspraak gebruik maken, neem dan telefonisch contact met ons op.
  • Mocht u een afspraak hebben staan om uw nieuwe auto op te halen op één van onze vestigingen dan nemen onze verkoopadviseurs contact met u op over de mogelijkheden. Wij kunnen de auto bij u op locatie afleveren.

Heeft u nog meer vragen? Klik dan hier. Staat uw vraag er niet bij dan adviseren wij u om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen.

Haal- en breng service

U kunt gewoon thuisblijven en uw auto toch laten onderhouden door onze experts. Wij komen uw auto op uw werk of thuis ophalen. En als hij klaar is brengen we deze, volledig gedesinfecteerd, weer op locatie wanneer de auto gereed is. Zodra uw auto bij ons staat, houden we u op de hoogte met wat uw auto nodig heeft. Zodat u zelf kunt beslissen wat er moet gebeuren. En dat allemaal zonder extra kosten.
Werkplaatsafspraak maken

Online werkplaatsplanner

Maak snel en gemakkelijk online een werkplaatsafspraak op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt.
Werkplaatsafspraak maken

Proefrit aan huis

Naast het maken van een proefrit vanuit onze vestiging kunt u ook kiezen voor een proefrit aan huis. Zeeuw & Zeeuw komt, binnen een straal van 30 km, graag naar u toe voor een proefrit aan huis met de door u gewenste auto. De auto wordt voor en na afloop van uw proefrit grondig gedesinfecteerd. U maakt met één van onze medewerkers een afspraak op een moment waarop het u schikt. Wij komen met de betreffende auto bij u langs en na een korte uitleg over de auto kunt u heerlijk op het gemak een proefrit maken. Ondertussen kunnen we een eventuele inruilauto taxeren. Auto gekocht? Wij komen graag bij u langs om de auto, volledig gedesinfecteerd, aan u af te leveren.
Proefrit afspraak maken

Videobellen

Naast een showroombezoek biedt Zeeuw & Zeeuw u de mogelijkheid om te videobellen met één van onze verkoopadviseurs. U maakt met één van onze medewerkers een afspraak op een moment waarop het schikt. Tijdens deze afspraak beantwoorden we graag al uw vragen en laten we bijvoorbeeld de auto van uw keuze aan uw zien.
Videobel afspraak maken

Ford Video Check