COVID-19 Maatregelen

Wij staan voor u klaar!

We staan voor u klaar!

Ook in deze bijzondere tijd staan wij voor u klaar. Hoewel we allemaal ‘beperkt’ zijn in ons doen en laten, doen wij ons best om u te helpen in beweging te blijven. Van een gesprek over een nieuwe auto tot een proefrit of een onderhoudsbeurt: Wij staan voor u klaar!


Onze showrooms zijn weer open!

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om onze showroom te bezoeken voor een proefrit, een vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Uiteraard wel met inachtneming van alle geldende corona-maatregelen, zoals een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand. Onze showroom is van maandag t/m zaterdag geopend tot 17:00 uur.

We kijken uit naar uw bezoek!

Heeft u vragen. Neem dan contact op met een van onze vestigingen.

Neem contact op met één van onze vestigingen

Werkplaatsen zijn gewoon open, ook na 17.00 uur.

Onze werkplaatsen vallen onder de zogenaamde “essentiële diensten” waarmee wij u op de gebruikelijke openingstijden van dienst mogen zijn. Hiermee kunt u voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden of het ophalen van uw gerepareerde auto iedere werkdag tot 18:00 uur bij ons terecht. Is uw auto toe aan onderhoud, APK of een reparatie, dan kunt u gemakkelijk online een afspraak maken. Dit is cruciaal, want veiligheid gaat boven alles. Het is zeer belangrijk dat uw auto goed onderhouden blijft, ook nu. U kunt online of per telefoon uw afspraak maken voor onderhoud, APK en reparatie.

Kan ik wachten in de wachtruimte tijdens mijn werkplaats afspraak?
Ja, u kunt tijdens uw werkplaatsafspraak in onze showroom wachten tot uw auto klaar is. De Zeeuw & Zeeuw showrooms zijn groot genoeg om de gezondheid van u en onze collega’s te waarborgen. Houd de regels van het RIVM in acht en kom niet naar onze showrooms wanneer u corona-gerelateerde klachten heeft. Het dragen van een mondkapje is verplicht, we schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand met onze gesprekspartners. Wilt u liever niet wachten dan kunt u een vervangende auto bij ons huren of een fiets in bruikleen nemen.

Werkplaatsafspraak maken

Uiteraard houden wij ons in alle vestigingen strikt aan de coronamaatregelen die door de overheid zijn opgesteld. Meer informatie over deze maatregelen leest u hier