Dacia Dealer of the Year 2024

Zeeuw & Zeeuw:  ‘Dacia Dealer of the Year 2023’

Zeeuw & Zeeuw heeft de eerste plaats bemachtigd in de race om de prestigieuze titel ‘Dacia Dealer of the Year 2023’. Op 17 januari ontvingen Marco Ligtelijn (Directeur Alliantie) en Jan Hofstede (CEO) deze prijs uit handen van Céline Marie (MD van Dacia Nederland) in een mooie jaarmeeting van Renault- en Dacia Nederland.

‘Wij zijn heel trots op het behalen van deze prijs. De strategie die wij enkele jaren ingezet hebben om de prestaties en klanttevredenheid te verbeteren werpt zijn duidelijk zijn vruchten af!’, reageert Marco Ligtelijn enthousiast. ‘Dit is een beloning voor het harde werken van alle collega’s en is een compliment voor onze hele organisatie.’

Bij de Dacia Dealer of the Year verkiezing draait het om de prestaties van de dealers op het gebied van sales, aftersales en kwaliteit. Met de strijd om de titel stimuleert Dacia wereldwijd om nog beter te presteren.

Dacia heeft een prachtige productlijn hetgeen heeft geresulteerd in een recordverkoop van 6.792 nieuwe auto’s in 2023!

LANGE TERMIJN STRATEGIE  

Zeeuw & Zeeuw heeft enkele jaren geleden duidelijke keuzes gemaakt om de verkoopprestaties en de klanttevredenheid te verhogen onder andere met haar in huis vormgegeven ZZ Top Academy. ‘Klanttevredenheid is een continue proces waar wij veel energie insteken. Het betekent dat alle medewerkers service verlenen in hun ‘genen’ dienen te  hebben. Een tevreden klant is een fijne stimulans om het nog beter te willen doen.’, aldus Jan Hofstede. ‘We zijn  dan ook trots op de voortgang die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Dat Dacia Nederland onze inspanningen erkent en beloont met deze prijs, betekent veel voor ons’.

Dacia Dealer of the Year 2024

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?