Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Amref Flying Doctors – Steun Team Cycle4Life!

Amref Flying Doctors

Amref Flying Doctors is in 1957 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste gezondheidsorganisatie in Afrika. Amref Flying Doctors zet zich in voor blijvende verbeteringen van goed functionerende gezondheidssystemen in Afrika. Dat betekent dat Amref Flying Doctors zich in de programma’s richt op zaken als opleiding van zorgpersoneel en bestrijding van ziektes als malaria en aids, maar ook op goede communicatiemiddelen, transport en voorlichting. Daarnaast richten zij zich op het vergroten an zelfbewustzijn en participatie van kwetsbare groepen, wetgeving en onderwijs. En hoewel het niet meer het speerpunt van hun werk is, voert Amref Flying Doctors ook nog steeds medische vluchten uit naar afgelegen gebieden.

Donaties goed besteed

Vanuit Nederland werft Amref fondsen voor het werk in Afrika, waarbij ze ervoor zorgen dat die effectief en efficiënt worden ingezet. Amref in Nederland geniet inmiddels het vertrouwen van ruim 84.000 donateurs. Daar zijn ze erg blij mee!

Africa Classics

Eén van de fondsen wervings acties betreft de inmiddels welbekende Africa Classic.  Naast het avontuur, de fysieke inspanning en mentale uitdaging, geeft Africa Classic je de kans een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid in Afrika. Je werft voor deze tocht minimaal € 5.000 sponsorgeld ten gunste van Amref Flying Doctors. Je bezoekt verscheidene Amref-projecten en ziet met eigen ogen welk verschil jouw bijdrage maakt.

Zeeuw & Zeeuw & Africa Classic

Zeeuw & Zeeuw is trotse partner van Amref Flying Doctors. Wij willen Amref op zoveel mogelijk vlakken steunen in hun doel om blijvende verbeteringen van goed functionerende gezondheidssystemen in Afrika te realiseren. De komende maanden doen wij dat  o.a. door onze Financieel Directeur, Jan Hofstede, te steunen op zijn weg naar de Africa Classic. Jan zal maar liefst 600 km fietsen in Oeganda in 6 dagen tijd. Jan fietst met zijn team Cycle4Life de Uganda Challence van 3 t/m 10 februari. Jan en zijn team zijn al goed op weg om elk de € 5.000,- aan sponsorgeld binnen te halen, maar hoe meer geld zij binnen halen, hoe meer geld er naar Amref gaat. Tenslotte komt het volledige sponsorbedrag geheel ten goede aan Amref!

Steun Jan en daarmee Amref Flying Doctors

 

 

 

 

Terug naar overzicht