Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Dacia Duster Exclusieve Preview op 20 januari bij Zeeuw & Zeeuw!

Speciaal voor u als trouwe Dacia rijder!

Voor alle Dacia rijders organiseert Zeeuw & Zeeuw een exclusieve preview voor de nieuwe Dacia Duster! De officiële introductie vindt plaats op 25 januari, maar u krijgt bij Zeeuw & Zeeuw alvast de mogelijkheid om op 20 januari, op uw gemak, onder het genot van een hapje en drankje de nieuwe Dacia Duster te bewonderen.

De nieuwe Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster is werkelijk overal in zijn element! De moderne, krachtige uitstraling en de uitdagende kleur Orange Atacama laten niemand koud.  De zeer uitgesproken grille, opvallende lichtsignatuur en het design zijn echte eyecatchers! Door de zijbeschermers en skidplates vóór en achter kan de Duster gemakkelijk alle omstandigheden en wegen aan.

Van de dakrails tot de stalen of lichtmetalen wielen van 16- of 17-inch*: ieder element toont aan dat het ontworpen is voor avontuur!

Kenmerken

•             Geheel nieuw en stoer uiterlijk.
•             Compleet nieuw, hoogwaardig, comfortabel en gebruiksvriendelijk interieur.
•             Uitgebreide uitrusting voor dagelijks gebruik.
•             Nieuwe rijhulpsystemen voor meer rijplezier on- en off-road en verhoogd veiligheidsniveau.
•             Verbeterde rijeigenschappen en off-roadcapaciteiten waarmee de nieuwe Duster behoort tot de beste in het segment.
•             Nog altijd verbazingwekkend gunstig geprijsd, vanaf € 19.280,-.

 

De Dacia Duster is verkrijgbaar vanaf € 19.280,-

 

Welkom

U bent van harte welkom in onze Dacia Zeeuw & Zeeuw showrooms op zaterdag 20 januari. Er staat een hapje en een drankje voor u klaar!

 

*afhankelijk van de uitvoering

Terug naar overzicht