Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Renault Zeeuw & Zeeuw Loosduinseweg Den Haag gaat verhuizen!

Zeeuw & Zeeuw Loosduinseweg verhuist medio november 2017 met het complete voor u vertrouwde Dacia team, naar een nieuw, groter én moderner pand in Den Haag.

Binckhorst

Zeeuw & Zeeuw heeft maar liefst 60 jaar lang met veel toewijding en plezier klaargestaan voor onze klanten van de Loosduinseweg. Om u nog beter te kunnen bedienen is er na lang overleg besloten om de stap naar een andere locatie te maken. Zeeuw & Zeeuw zal meer kleur gaan geven aan de in opkomst zijnde Binckhorst. Het belooft een bruisende omgeving te worden welke via de Utrechtse baan en de toekomstige Rotterdamse baan uitstekend is te bereiken. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Modern dealerbedrijf

De nieuwe vestiging in Den Haag is gevestigd aan de Zonweg 60 en wordt hét modernste Dacia dealerbedrijf van Nederland. Door de omvang van onze nieuwe locatie zijn wij beter in staat u de mogelijkheid te geven om kennis te maken met alle producten van Dacia. Ook zal het gamma gebruikte auto’s een veel ruimere keuze bieden. Met de modernste geoutilleerde werkplaats zullen wij op de Zonweg alle voorkomende reparatie- en onderhoudsdiensten snel en vakkundig voor u uitvoeren!


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de vorderingen van de verbouwing van ons nieuwe pand? Schrijft u zich dan in voor de Zonweg-nieuwsbrief.

 

Terug naar overzicht