Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Vooraankondiging: Zeeuw & Zeeuw en Zeeuw & Zeeuw Ford worden Zeeuw & Zeeuw

Afgelopen jaar droeg Piet Zeeuw, voormalig DGA van de Zeeuw & Zeeuw Groep, na ruim 40 jaar ondernemerschap het stokje over aan twee dochters, Michèle en Marie-Lise Zeeuw. Tegelijkertijd fuseerde het bedrijf van beide dochters (Zeeuw & Zeeuw) met Zeeuw & Zeeuw. Samen met Zeeuw & Zeeuw Ford zijn dit ook de bedrijfsnamen waar de afgelopen jaren mee naar buiten is getreden.

“Na zorgvuldige afwegingen samen met veel van onze collega’s hebben wij unaniem gekozen voor het voeren van één naam.” aldus CEO Jan Hofstede. Een naam die naar onze mening beter aansluit op de huidige tijd. Een naam waarmee wij als geheel sterker naar buiten kunnen treden dan met de huidige drie merknamen. Een naam die niet gelinkt is aan een regio, een fusie of een overname. Een naam die klinkt als een klok! Een naam die past bij ons familiebedrijf en waar wij trots op zijn. Eind dit jaar zullen al onze dealerbedrijven de naam Zeeuw & Zeeuw dragen.

Geen Multibrand

CEO Jan Hofstede benadrukt dat merk-gescheiden verantwoordelijkheid de kracht van Zeeuw & Zeeuw is en dat zal zo blijven. “Ondanks dat al onze bedrijven eind dit jaar dezelfde naam dragen vormen zij dus niet een zogenaamde multi-brand dealergroep.” Ook op directieniveau is deze verdeling gemaakt. Michèle Zeeuw is verantwoordelijk worden voor de Nissan/Mitsubishi activiteiten, Marie-Lise Zeeuw voor de Kia activiteiten, Max van den Boogaard voor de Ford activiteiten en Marco Ligtelijn voor de Renault/Dacia activiteiten. Samen met CEO Jan Hofstede vormen zij het directie-team.

Het ‘nieuwe’ Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd; Dat maakt het nieuwe Zeeuw & Zeeuw een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Ford, Nissan, Mitsubishi en Kia vertegenwoordigt in de Randstad. Met 450 enthousiaste medewerkers werkzaam op 27 vestigingen behoort zij tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. Zeeuw & Zeeuw onderscheidt zich met “Maakt je blij!”, waarbij klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast zal de onderneming zorg blijven dragen voor een compleet aanbod van automotive gerelateerde producten en diensten met 24 autobedrijven, een eigen leasemaatschappij (Forward Lease), een schadebedrijf en een assurantiekantoor.

Terug naar overzicht