Dacia Jogger; nu ook als rolstoeltoegankelijke gezinsauto

Zeeuw & Zeeuw Dacia verlegt grenzen in mobiliteit door een exclusieve samenwerking met aanpassingsbedrijf Bierman B.V., waardoor de Dacia Jogger nu beschikbaar is als rolstoeltoegankelijke gezinsauto. Deze revolutionaire samenwerking brengt mobiliteit binnen handbereik voor rolstoelafhankelijke personen, en biedt een naadloze integratie van comfort, praktisch gemak en inclusiviteit.

Met de nieuwe aanpassingen, mogelijk gemaakt door de expertise van Bierman B.V., biedt de Dacia Jogger niet alleen ruimte en flexibiliteit, maar opent het ook de deuren voor personen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Deze innovatieve benadering van mobiliteit stelt gezinnen in staat om samen te genieten van avonturen en vrijheid, zonder beperkingen.

De rolstoeltoegankelijke Dacia Jogger is ontworpen met het oog op optimaal comfort en gebruiksgemak, dankzij de nauwe samenwerking met Bierman B.V. Het interieur blijft ruim en biedt voldoende plaats voor zowel passagiers als bagage, terwijl de rolstoeltoegankelijke functies moeiteloos zijn geïntegreerd om een vloeiende en comfortabele ervaring te garanderen voor rolstoelafhankelijke personen.

De ombouw maakt rolstoeltoegang mogelijk via een lichte oprijplaat met contragewicht. Door de verlaagde vloer ontstaat een zithoogte van 139 cm, met royale hoofdruimte. Daardoor kan een rolstoelgebruiker comfortabel zitten. De tweede zitrij biedt plaats aan één, twee of drie personen of kinderen en is voorzien van twee geïntegreerde ISOFIX-bevestigingspunten. Deze zitrij kan veilig worden weggeklapt om extra ruimte te creëren, maar kan ook op zijn plaats worden gelaten zodat de rolstoelgebruiker bij de andere achterpassagiers kan zitten. Een antislipcoating op de oprijplaat garandeert een veilige toegang, zelfs bij nat weer, terwijl diverse vastzetsystemen voor de rolstoel – inclusief handmatige of automatische vergrendeling en oprijden met behulp van een lier – eveneens verkrijgbaar zijn. Achterin beschikt de rolstoelpassagier over enkele nuttige voorzieningen, zoals een USB-lader en bekerhouders.

De oplossing is beschikbaar in combinatie met het uitrustingsniveau Extreme TCe 110 van de Jogger en wordt geleverd met Dacia fabrieksgarantie van vijf jaar en 100.000 km, naast de twee jaar Bierman-garantie voor de ombouw.

De rolstoeltoegankelijke Dacia Jogger wordt van 11 april tot en met 13 april 2024 voor het eerst aan het publiek getoond op de Veine Dagen in Utrecht. Daar is het niet alleen mogelijk om de functionaliteit van deze versie van de Jogger uit te proberen, maar ook om bestellingen te plaatsen. De eerste leveringen vinden plaats in de zomer.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?