Zeeuw & Zeeuw

Dacia Den Haag Kerketuinen

Kerketuinenweg 26
2544 CW Den Haag

Dacia Service voor Den Haag en omstreken

Zeeuw & Zeeuw Dacia Den Haag Kerketuinen is officieel Dacia-reparateur gevestigd in Den Haag. Wij zijn hèt vertrouwde adres voor al uw Dacia onderhoud en occasions.

Onze voorraad alvast online bekijken? Dat kan natuurlijk in onze voorraadmodule.

In onze vestiging aan de Kerketuinenweg 26 kunt u ook terecht voor het onderhoud aan uw Dacia. Natuurlijk is ook reparatie of schadeherstel één van onze specialiteiten. Is uw Dacia toe aan onderhoud? Maak dan nu een werkplaatsafspraak.

Adresgegevens

Kerketuinenweg 26
2544 CW Den Haag

KvK-nr: 27241778
BTW-nr: NL807262468B01

Achtergrond Element

Openingstijden

Neem een kijkje bij Zeeuw & Zeeuw Dacia Den Haag Kerketuinen

Zeeuw & Zeeuw Renault Den Haag

Zeeuw & Zeeuw Dacia Den Haag is hét adres voor alles omtrent Dacia; onderhoud, reparatie, schadeherstel, aanschaf, lease, financiering, occasions, bedrijfswagens, personenauto’s… Onze specialisten helpen u graag op weg!

Deskundig
Deskundigheid is wat u mag verwachten van ons. We hebben passie voor het merk Dacia en voor ons vak. We blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkeling, zowel door scholing via de Dacia Academy als via onze eigen ZZ-Top Academy.

Tijd voor de beste koffie van Nederland
De koffie die wij in onze vestiging schenken is van het merk Peeze, meermaals bekroond tot beste koffie van Nederland. Verse bonenkoffie die niet alleen lekker smaakt, maar ook goed is voor de wereld waarin we leven.

Sociaal betrokken
Naast auto’s gaat ons hart ook sneller kloppen van sport. Zo ondersteunen wij diverse (lokale) sportactiviteiten. Onder de noemer Scoor voor je club ondersteunen wij iedere sportclub in Nederland.

Ambitieus
Dacia Den Haag helpt u niet alleen bij de aanschaf van uw nieuwe Dacia, maar ook bij alles wat daar verder bij komt kijken. Van financiering tot verzekering en van signing tot laadpaal.

Een greep uit onze voorraad

Reviews

Uw mening is belangrijk. Kunnen we iets doen om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn of bent u helemaal tevreden? In beide gevallen horen we graag van u omdat wij graag blijven verbeteren. Deel daarom hier uw mening over ons!

Onze specialisten

De specialisten van Zeeuw & Zeeuw Den Haag staan graag voor u klaar.

Loading …

Ook onderdeel worden van ons team?

Veelgestelde vragen

Wat is jullie bankrekeningnummer?

Ons rekeningnummer is: NL84ABNA0240349334

Verkopen jullie ook occasions?

Ja, bekijk de huidige voorraad u003ca href=u0022/kia/voorraad/u0022u003ehier.u003c/au003e

Wat kost een APK?

De periodieke keuring voor uw Dacia kost slechts €29,- bij Zeeuw & Zeeuw.

Is er WiFi in jullie showroom?

Jazeker, wij bieden op al onze vestigingen gratis WiFi aan.

Kan ik een proefrit maken?

Ja, u kunt vrijblijvend een proefrit maken met een occasion of demo. Wanneer u vooraf contact met ons opneemt heeft u de zekerheid dat de auto voor u klaar staat, maar u kunt ook gewoon de showroom binnenlopen.

Zeeuw & Zeeuw Dacia Den Haag helpt u graag op weg!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Onze specialisten helpen u graag op weg. Laat ons weten waar wij u mee verder kunnen helpen, dan hoort u snel van ons!

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?