Meest gestelde vragen COVID19

Belangrijke vragen

Zijn de vestigingen nog open?

Alle vestigingen zijn volgens de reguliere openingstijden geopend. Het is mogelijk om in dat tijdsbestek uw auto, op afspraak, langs te brengen voor een werkplaatsafspraak. De fysieke showrooms zijn op afspraak geopend. Online kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor het bekijken van de voorraad, het opvragen van een offerte of voor het aanvragen van een proefrit aan huis. Dit kan via onze chatfunctie, per mail, telefoon of videobellen.

Ik heb een werkplaatsafspraak ingepland staan, wat nu?

Alle werkplaatsen zijn open. U kunt uw auto, op afspraak, brengen voor reparaties, onderhoud of APK. Tijdens uw bezoek houden wij de corona regels strikt in acht. Het dragen van een mondkapje is verplicht, wij houden minimaal 1,5 meter afstand en desinfecteren uw auto grondig bij inname en voordat u de auto weer komt ophalen.

Kan ik wachten in de wachtruimte tijdens mijn werkplaats afspraak?

U kunt tijdens uw werkplaatsafspraak in onze showroom wachten tot uw auto klaar is. Mochten u besluiten om te wachten dan kunt u een kopje (h)eerlijke Peeze koffie drinken in de wachtruimte. Houd de regels van het RIVM in acht en kom niet naar de showrooms wanneer u COVID-gerelateerde klachten heeft. Het dragen van een mondkapje is verplicht, we schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand met onze gesprekspartners. Wilt u liever niet wachten dan kunt u een vervangende auto bij ons huren of een fiets in bruikleen nemen.

Ik kan mijn auto niet brengen voor een werkplaatsbezoek, wat nu?

In overleg komen wij binnen een straal van 15 km de auto graag bij u ophalen voor de werkplaatsafspraak. We brengen deze, volledig gedesinfecteerd, weer op locatie wanneer de auto gereed is. Wilt u van deze dienst gebruik maken? Neem dan contact op met de vestiging van uw keuze.

Ik wil graag een proefrit maken. Kan dat?

Ja, dat kan. Het is mogelijk hiervoor een afspraak te maken in onze showroom, maar wij komen ook graag, binnen een straal van 15 km, bij u langs voor een vrijblijvende proefrit met de door u gewenste auto. De auto wordt voor en na afloop van uw proefrit grondig gedesinfecteerd. Wilt u een afspraak maken? Klik dan hier.

Ik heb een nieuwe auto besteld, wat nu?

Momenteel ziet het er naar uit dat de levertijden van de fabrikanten gerespecteerd kunnen worden. Indien dit onverhoopt niet het geval is zullen onze verkoopadviseurs contact met u opnemen.

Gaan APK keuringen door?

Ja, u kunt bij Zeeuw & Zeeuw gewoon terecht voor uw APK keuring. Ons advies is om deze afspraak niet uit te stellen. Goed onderhoud van uw auto is cruciaal, zodat wanneer u de weg op gaat, dit veilig gebeurd. Daarnaast is de APK keuring van uw auto wettelijk verplicht. Voorkom dus een onnodige boete en zorg dat uw auto veilig blijft. Tijdens uw bezoek houden wij de coronaregels strikt in acht. Het dragen van een mondkapje is verplicht, wij houden minimaal 1, 5 meter afstand en desinfecteren uw auto grondig bij inname en voordat u de auto weer komt ophalen.

Ik heb nog een andere vraag.

Graag adviseren wij u om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen.