Ford Capri

De Nieuwe Ford Capri

Een Nieuwe Legende Geboren

De Ford Capri is terug, en hoe! Stel je voor dat de productie van deze iconische auto nooit was gestopt en hij door de jaren heen was geëvolueerd. Ford heeft deze droom werkelijkheid gemaakt met de introductie van de nieuwe Capri, een sportieve elektrische SUV liftback die het beste van beide werelden combineert: sportief design en gezinsvriendelijke functionaliteit.

Innovatief en Praktisch

De nieuwe Ford Capri biedt meer dan alleen een knipoog naar het verleden. Deze karaktervolle liftback SUV is een nieuw hoofdstuk in het verhaal van een iconische klassieker. Met een hoog uitrustingsniveau als standaard, biedt de Capri onder andere massagestoelen en een kantelbaar SYNC move display voor ultiem comfort en gebruiksgemak.

Ruimte voor het Hele Gezin

Met 572 liter bagageruimte en 17 liter extra opbergruimte in de MegaConsole onder de middenarmsteun, is de Capri perfect voor gezinnen die ruimte en flexibiliteit nodig hebben. De ruime opbergruimte maakt het gemakkelijk om al je spullen mee te nemen, of je nu op weg bent naar het werk of een weekendje weg.

Elektrisch Rijbereik

De nieuwe Ford Capri zet ook een grote stap vooruit op het gebied van duurzaamheid. Met een volledig elektrisch rijbereik van tot wel 627 kilometer (WLTP) en de mogelijkheid tot snelladen tot 185 kW, biedt deze auto zowel milieuvriendelijke prestaties als praktische bruikbaarheid.

Een Eerbetoon aan het Verleden

De nieuwe Capri komt in een opvallende oranje kleur, een knipoog naar zijn legendarische voorganger. Dit is meer dan een auto; het is een eerbetoon aan een tijdloos ontwerp dat opnieuw tot leven is gebracht met de nieuwste technologieën en innovaties.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?