De volledig elektrische Ford Explorer

Eerste blik op de volledig elektrische Ford Explorer bij Zeeuw & Zeeuw FordStore Utrecht

UTRECHT – Zeeuw & Zeeuw Ford is verheugd om aan te kondigen dat we een exclusieve preview kunnen organiseren van de gloednieuwe, volledig elektrische Ford Explorer. Voor diegenen die altijd al een stap voor willen zijn, is dit dé kans om kennis te maken met de toekomst van autorijden.

De previewdagen vinden plaats op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober in onze FordStore te Utrecht. Gedurende deze drie dagen hebben bezoekers de unieke kans om de nieuwste technologie, het luxueuze interieur en het innovatieve design van de Ford Explorer te ervaren.

“De introductie van de elektrische Ford Explorer markeert een mijlpaal in ons streven naar duurzame mobiliteit. We zijn trots dat onze klanten en liefhebbers als eerste de kans krijgen om dit nieuwe juweel in onze collectie te bewonderen,” zegt Max van den Boogaard, directeur bij Zeeuw & Zeeuw Ford.

De Ford Explorer, alom geprezen om zijn iconische design en ongeëvenaarde comfort, heeft nu de overstap gemaakt naar volledige elektrificatie, waardoor het een van de meest begeerde modellen van aankomend jaar is.

Bezoekers worden aangemoedigd om zich vooraf aan te melden via onze speciale aanmeldpagina om hun plek te verzekeren.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?