De volledig elektrische Ford Explorer

Exclusieve Preview van de Gloednieuwe Ford Explorer in FordStore Utrecht!

Zeeuw & Zeeuw presenteert met trots een exclusieve preview van de langverwachte, gloednieuwe Ford Explorer. Van 5 t/m 16 december opent Zeeuw & Zeeuw FordStore Utrecht zijn deuren voor een unieke ervaring waarbij bezoekers als eersten in Nederland de kans krijgen om de nieuwe Ford Explorer van dichtbij in des showroom te bewonderen.

Unieke Ford Explorer preview bij Zeeuw & Zeeuw

“Deze exclusieve preview is een unieke kans om een eerste indruk te krijgen van de nieuwe Explorer,” zegt Max van den Boogaard, directeur Ford bij Zeeuw & Zeeuw. “Wij zijn enthousiast dat wij als enige locatie in Nederland deze mogelijkheid kunnen bieden.”

Ford Explorer: 100% Elektrisch

Bezoekers kunnen de nieuwe volledig elektrische Ford Explorer in alle rust bekijken en zich laten informeren over de innovatieve eigenschappen en mogelijkheden van deze auto. Het deskundige team van FordStore Utrecht staat klaar om alle vragen te beantwoorden en meer inzicht te geven in wat de Explorer zo bijzonder maakt.

“We nodigen iedereen uit om deze exclusieve kans niet te missen. Het is meer dan alleen een eerste blik op de nieuwe Explorer; het is een ervaring die de toekomst van autorijden belicht,” voegt Max van den Boogaard toe.

Loading …

Mis deze exclusieve preview niet! Noteer 5 t/m 16 december in uw agenda en bezoek FordStore Utrecht om de toekomst van Ford te ervaren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met FordStore Utrecht of onze website bezoeken.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?