Ford Financial Lease

Bij Ford Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de auto. De auto komt dus ook op de balans van uw onderneming. De aanschafprijs van de auto exclusief BTW wordt gefinancierd door Ford Credit. Hierdoor hoeft u geen beroep te doen op uw kapitaal en kunt u de auto in het bij uw organisatie geldende tempo afschrijven. Flexibel: de slottermijn, het maandtarief en de looptijd worden in overleg met u afgesproken. De rente ligt gedurende de gehele looptijd vast.

Kenmerken Ford Financial Lease:

  • De auto staat op uw bedrijfsbalans
  • Na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar
  • Ook mogelijk voor gebruikte Fords Naar keuze, met of zonder slottermijn
  • Uw bedrijfsmiddelen hoeven niet voor auto’s te worden aangewend
  • De betaalde rente is fiscaal aftrekbaar
  • Ford Global Maintenance, Fords all-in onderhoudsplan, is hiermee perfect te combineren
  • Ook goed te combineren met de zeer aantrekkelijke Ford Autoverzekering (alleen voor Ford personenauto’s). De beste dekking tegen de aantrekkelijkste premie voor uw Ford.

Wettelijk informatie: Ford Credit, een handelsnaam van FCE Bank plc., is een financiële dienstverlener die onder andere kredieten verstrekt voor de aanschaf van een auto. Ford dealers kunnen optreden als verbonden bemiddelaars en adviseren daarmee uitsluitend voor Ford Credit, als vergunninghouder of als aangesloten instelling van een andere financieringsmaatschappij of bank. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.
FCE Bank plc. (onderdeel van Ford Motor Company en ingeschreven in het register aangehouden door De Nederlandsche Bank onder nummer 12000842) treedt op als aanbieder van de financieringen genoemd op deze pagina.

Terug naar Zakelijke Lease
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak