Ford Full Operational Lease

Ford Full Operational Lease wordt aangeboden door Ford Lease. Ford Lease is de eigen leasemaatschappij van Ford.

Wat is Ford Full Operational Lease?

Met een Full Operational Lease kunt u gebruikmaken van alle diensten die Ford Lease biedt. Voor een off balance-constructie inclusief alle gewenste service-elementen.

  • Totale controle; niets wordt aan het toeval overgelaten. Kosten als afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, belastingen, 24-uursservice en eventueel vervangend vervoer zijn opgenomen in een vast maandbedrag.
  • Tijdens de gehele contractperiode weet u precies waar u aan toe bent.
  • U hoeft de auto niet als activa op de balans op te voeren.
  • Uw eigen financiële middelen blijven beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
  • Uw Ford adviseur blijft uw aanspreekpunt, wel zo vertrouwd.
  • Keuze uit vele flexibele mogelijkheden. Uw maatwerkbehoefte is onze uitdaging.

One-stop shopping bij aanschaf

U regelt uw auto(´s) en uw leasing via één adviseur, gewoon bij Ford-dealer Zeeuw & Zeeuw. Dus minder rompslomp, grotere flexibiliteit en beter advies toegesneden op uw situatie en wagenpark.

One-stop shopping bij onderhoud

Voor al uw onderhoud, dus ook schade, ruiten en banden kunt u terecht bij uw ons. Ford Lease laat berijders niet van de dealer naar de bandenservice rijden, om ze vervolgens een afspraak te laten maken met de autoruitenservice. Daarmee bespaart u bij Ford Lease honderden euro’s per jaar aan werkuren.

Value for money

Het hoge serviceniveau van Ford Lease kan u tegen zeer concurrerende tarieven worden aangeboden, dankzij de internationale schaalgrootte (90.000 auto’s in Europa) en de expertise van een gesloten keten.

 

Aanvullende services

Multi Tankcard
Met de Multi Tankcard van Ford Lease kunt u gemakkelijk en snel tanken bij ruim 3.500 tankstations. De brandstofkosten worden zorgvuldig voor u beheerd, compleet met e-rapportage.

Voorloopauto en vervangend vervoer
Ford Lease garandeert u mobiliteit: in afwachting van uw nieuwe leaseauto stelt Ford Lease u, per direct, een voorloopauto ter beschikking. In het geval van reparatie of onderhoud krijgt u, indien opgenomen in het contract, een vervangende auto in de overeengekomen klasse.

Ford Assistance
Pechhulpservice op de Ford manier: Kosteloze, uitgebreide hulpverlening. Dag en nacht in heel Europa. Niet alleen bij “standaard” pechgevallen, maar ook als het gaat om lastige details zoals benzine in plaats van diesel tanken, lekke band of autosleutels kwijt. Een premium service gedurende de gehele looptijd van uw leasecontract.

Ford Full Operational Lease

Terug naar Zakelijke Lease