Ford Bedrijfswagens

Op zoek naar een nieuwe Ford bedrijfswagen of Ford bedrijfswagen occasion? Zeeuw & Zeeuw Ford heeft een zeer uitgebreide voorraad aan nieuwe Ford bedrijfsauto’s én occasions. Dankzij de ruime keuze en grote voorraad kunt u snel wegrijden in uw nieuwe bedrijfsauto. Bekijk de Ford bedrijfswagen voorraad online of breng een bezoek aan onze Ford bedrijfswagen vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiderdorp.

Advies nodig bij de aanschaf van uw bestelwagen? Onze zakelijke adviseurs staan voor u klaar in de showroom én zijn telefonisch bereikbaar voor een consult.

    Snel naar

Ford Bedrijfswagenvestigingen

 • Bedrijfswagens Alphen
 • Bedrijfswagens Gouda
 • Bedrijfswagens Leiden
 • Bedrijfswagens Alphen

  Bedrijfswagens Alphen

  H.K. Onnesweg 26
  2408 Alphen a/d Rijn
  0172 – 42 91 91
  verkoopalphen@zeeuwenzeeuw.nl

  Openingstijden
  ma t/m do: 09:00 – 18:00
  vr: 09:00 – 20:00
  za: 09:30 – 17:00

  Bekijk bedrijfswagenvoorraad
 • Bedrijfswagens Gouda

  Bedrijfswagens Gouda

  Edisonstraat 2
  2809 PB Gouda
  0182 – 30 31 31
  verkoopgouda@zeeuwenzeeuw.nl

  Openingstijden
  ma t/m vr: 09:00 – 18:00
  do: 09:00 – 20:00
  za: 09:30 – 17:00

  Bekijk bedrijfswagenvoorraad
 • Bedrijfswagens Leiden

  Bedrijfswagens Leiden

  Weversbaan 11
  2352 BZ Leiderdorp
  071 – 579 38 00
  infoleiden@zeeuwenzeeuw.nl

  Openingstijden
  ma t/m vr: 09:00 – 18:00
  do: 09:00 – 21:00
  za: 09:30 – 17:00

  Bekijk bedrijfswagenvoorraad

Alle bedrijfsauto’s van Ford op een rij

Of u nu een compacte bedrijfsauto zoekt voor stadsverkeer, zoals de Ford Transit Courier, of een groot rijbewijs bedrijfsauto voor volume vervoer, zoals de Ford Transit, bij Zeeuw & Zeeuw Ford vindt u altijd een passende oplossing. Met onze diversiteit aan motoren, laadruimte, hoogte van het dak, laadvermogens, transmissie en trekgewichten is het vinden van de perfecte bestelwagen voor u bijna altijd gegarandeerd. Het vinden van de bedrijfswagen die goed aansluit op uw wensen, kost tijd. Wij helpen u daarom graag bij het samenstellen van alle gebruikswensen en het selecteren van het juiste model. Wilt u eerst zelf oriënteren? Bekijk dan de zeer uitgebreide modelinformatie van onze Ford bestelbussen hieronder of bekijk de Ford bestelwagens brochure.

Ford Transit
Courier

VANAF € 10.600,-
Laadruimte: tot 2,3m2
Laadvermogen: max. 663kg
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel of Benzine

Bekijk deze auto

Ford Transit
Connect

VANAF € 12.350,-
Laadruimte: tot 3,6m2
Laadvermogen: max. 961kg
Transmissie: Handmatig of Automaat
Brandstof: Diesel of Benzine

Ford Transit Connect

Bekijk deze auto

Ford Transit
Custom

VANAF € 20.875,-
Laadruimte: tot 8,3m2
Laadvermogen: max. 1.392kg
Transmissie: Handmatig of Automaat
Brandstof: Diesel

Bekijk deze auto

Ford Transit

VANAF € 23.725,-
Laadruimte: tot 15,1m2
Laadvermogen: max. 2.169kg
Transmissie: Handmatig of Automaat
Brandstof: Diesel

Bekijk deze auto

Ford Ranger

VANAF € 26.100,-
Laadruimte:
Laadvermogen: max. 1.192kg
Transmissie: Handmatig of automaat
Brandstof: Diesel

Bekijk deze auto

Ford bedrijfswagens acties

Als ondernemer bent u natuurlijk altijd op zoek naar een scherpe prijs. Daarom bieden wij altijd scherpe bedrijfswagenacties aan. Hiermee stapt u extra voordelig in uw gloednieuwe Ford bestelauto! Op zoek naar de beste korting op uw Ford bestelwagen? Bekijk onze actuele acties en vraag een offerte of proefrit aan.

Ford bedrijfswagen lease

Zeeuw & Zeeuw is Ford bedrijfswagen specialist en biedt een totaalpakket aan producten en diensten voor uw Ford bedrijfsauto. Naast kopen is bijvoorbeeld ook zakelijk leasen een optie die wij u aanbieden. Hierin heeft u verschillende mogelijkheden, namelijk Ford Financial Lease, Full Operational Lease en Netto Operational Lease.

 

Financial lease of Operational lease?

 

Het grootste verschil tussen Operational lease en Financial lease voor Ford bedrijfswagens is dat bij Operational lease de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie van de bestelbus. De bedrijfswagen staat hierbij niet op de balans van uw bedrijf. Bij Financial lease bent u eigenaar van de bedrijfswagen en bent u verantwoordelijk voor bovenstaande zaken. Daarnaast staat de auto op de balans van uw bedrijf.

Wanneer u kiest voor Operational lease heeft u ook nog de keuze tussen Full Operational lease of Netto Operational lease. Het grootste verschil in deze twee financieringsvormen is dat u bij Netto Operational lease diverse service componenten zelf kan regelen om zo maandlasten te besparen. Bij Full Operational lease wordt u volledig ontzorgd en is alle service inbegrepen.

Op naar de volgende stap?

 

Bent u eruit welke ford bedrijfsauto bij u past of wilt u graag advies bij het vinden van de ideale Ford bedrijfswagen? Vul het contactformulier in en onze zakelijke adviseurs helpen u bij de volgende stap.

Contactformulier invullen