Transit Centrum

Bij ons vindt je alle services voor jouw bedrijfswagens.

Wees welkom in ons Ford Transit Centrum. Je kunt er al onze bedrijfswagenmodellen bekijken en testen. Je profiteert er van de uitgebreide kennis van onze gespecialiseerde verkopers. Daarnaast krijg je hulp en advies voor een financiële oplossing op maat.
Ons Transit centrum is opgezet om maximale productiviteit en efficiëntie te halen uit jouw bedrijfswagen en bedrijf. Daarom vind je alles van reparaties tot onderhoud en ondersteuning onder één dak, met langere openingstijden voor extra flexibiliteit.

Daarom kun je vertrouwen op een Ford Transit Centrum:

Transit vertrouwen

Wij vinden het belangrijk dat je de juiste bedrijfswagen, service en onderhoud vindt die aansluit op jouw bedrijf en wensen. Met onze bekroonde bedrijfswagens, weet je zeker dat je hiervoor goed zit.

Transit gemak

Je hoeft nooit ver te rijden voor de juiste service. Dankzij een groot netwerk van toegewijde bedrijfswagendealers, is er altijd een Transit Centrum of servicestation bij je in de buurt om je van de juiste ondersteuning te voorzien.

Ford-service: altijd aan jouw zijde

Jouw bedrijf kan geen moment stilstaan. Met onze service kun je er bij onderhoud of reparatie op rekenen dat je voertuig snel weer voor je klaarstaat. Dankzij onze ruime openingstijden en getrainde Ford-monteurs, zorgen we dat het werk gewoon door kan blijven gaan.

Transit financiering

Ook financieel wil je de juiste keuze voor jouw bedrijfswagens. Wij bieden tal van mogelijkheden op het gebied van kopen, leasen en aftersales. Afhankelijk van je individuele financiële behoefte, vinden we altijd de passende oplossing voor jouw bedrijf.


Maak kennis met de gehele Transit range

Zie hoeveel slimmer, robuuster en innovatiever de gloednieuwe Ford Transit modellen zijn: allemaal uitgerust met moderne, uiterst zuinige benzine- of dieselmotoren. Twee modellen uit de range zijn zelfs uitgeroepen tot ”International Van of the Year”.

Bekijk en test onze bekroonde Transit-voertuigen bij het dichtstbijzijnde Transit Centrum en ontdek hoe onze bedrijfswagens kunnen helpen om jouw bedrijf verder te brengen.

Lees meer over de gehele Transit range


We ondersteunen je op alle mogelijke manieren

Met Ford Transit24 kun je na elk servicecontact automatisch rekenen op een aantal waardevolle diensten:

Je krijgt de verzekering dat reparaties (zo mogelijk) binnen 24 uur uitgevoerd worden.

Je kunt rekenen op onze haal- en brengservice bij onderhoud of reparatie, zodat jij je op jouw business kunt concentreren.

Je profiteert met onze gratis eCheck van de nieuwste technologie en de vakkennis van onze Ford-monteurs om jouw bedrijfswagen tussen twee onderhoudsbeurten na te kijken.


Wat te verwachten van een Ford Transit Centrum

De aanschaf van een bedrijfsauto is een grote investering en is het van vitaal belang om de juiste keuze te maken. Onze adviseur en onze Speciale Voertuigopties zijn er om je bij te staan en te helpen bij het maken van deze keuze.
Wij hebben alle specialistische hulp en advies onder één dak die je nodig hebt om de juiste beslissing te nemen.


Dit kun je verwachten van ons Ford Transit Centrum

Om je te helpen bij de keuze naar de juiste bedrijfswagen en deze zo lang mogelijk voor je in goede orde op de weg te houden, bieden wij je vele voordelen, zoals hieronder vernoemd.

Een speciaal verkoopteam voor bedrijfswagens

Je krijgt alle informatie en advies die je nodig hebt om de juiste bedrijfswagen te kiezen voor jouw bedrijf.

Demonstratievoertuigen

Heb je interesse in een bedrijfswagen? Dan kun je achter het stuur kruipen om zelf de auto te ervaren en alle functies en technologiën te proberen.

Serviceafdeling

Om te zorgen dat jouw voertuig zo min mogelijk stilstaat, kun je vertrouwen op de Transit24-service.

Advies over de juiste op- en ombouwer

Wil je jouw Transit laten op- of ombouwen? Dan kunnen wij je verwijzen naar de juiste specialist.

Goed opgeleide Ford-monteurs

Jouw Ford bedrijfswagen is altijd in goede handen bij onze gekwalificeerde en ervaren technische experts.