Ford E-Transit Extended Range

Ford Pro elektrificeert de toekomst: De Nieuwe E-Transit biedt meer actieradius en sneller laden

Ford Pro schakelt een versnelling hoger met de nieuwste update van de E-Transit: grotere batterij, meer kilometers, minder laadtijd. Het populairste elektrische werkpaard van Europa krijgt een fikse upgrade met een 89 kWh batterij die maar liefst 402 kilometer meegaat op een enkele lading — een sprong voorwaarts van 28%! Dit maakt de E-Transit een nog verleidelijkere keuze voor ondernemers die de stadsdrukte achter zich laten.

Sneller laden? Geen probleem! Met de nieuwste snellaadtechnologie tank je de E-Transit in amper 28 minuten bij van 10 tot 80%. De standaard warmtepomp zorgt ervoor dat je ook tijdens de koudste dagen efficiënt en comfortabel blijft rijden, waardoor je batterij het nog verder brengt.

Ford Pro zet niet alleen in op kracht en bereik, maar ook op gemak. De E-Transit is volledig verbonden met het Ford Pro ecosysteem, waardoor opladen, onderhoud en updates naadloos op elkaar aansluiten om downtime te minimaliseren en efficiëntie te maximaliseren. De onderhoudsintervallen? Die zijn nu uitgerekt naar twee jaar zonder kilometerlimiet, wat de bedrijfskosten drukt.

Dit jaar nog kun je kiezen uit maar liefst 19 verschillende E-Transit modellen, inclusief een gloednieuwe personenbus — perfect voor scholen, taxi’s en lokale overheden die hun vloot willen vergroenen.

Klaar om de transitie te maken? De verbeterde Ford E-Transit staat begin 2025 voor je klaar. Met meer power, meer mogelijkheden en minder gedoe zet Ford Pro de standaard voor de toekomst van elektrisch rijden op de werkvloer.

Goed nieuws: de standaard E-Transit blijft beschikbaar en momenteel bieden we een aantrekkelijk voorraadvoordeel van 5.000 euro. Bovendien kun je mogelijk ook nog profiteren van de SEBA-subsidie, wat je tot nog eens 5.000 euro kan schelen.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?