Wat is een FordStore?

FordStore
Wij zijn een van de 7 exclusieve FordStore’s in Nederland!

Een FordStore is niet zomaar een showroom, het is een belevenis met veel interactieve elementen. Zeeuw & Zeeuw beschikt over een van de zeven exclusieve FordStores in Nederland. Bij Zeeuw & Zeeuw FordStore Utrecht kun je alle Ford-modellen bekijken en ervaren.

Ben je al eens bij ons geweest? Heb je al eens wat gedronken in onze exclusieve Ford Vignale Lounge? Een ritje gemaakt in een van onze modellen zoals bijvoorbeeld de Ford Mustang? Je nieuwe Ford geconfigureerd op een mega grote power wall? Nee? Kom het meemaken!

 

 

 

Ontdek alle modellen

 

In onze FordStore zie je alle modellen in een prachtige opstelling. Ook de exclusieve Ford Mustang, de sportieve Focus ST en de Ford Focus RS hebben hier een eigen podium. Op een gigantisch tv-scherm van twee bij vier meter (!) wordt continu het Ford-nieuws gepresenteerd en met digitale touchtables kun je nog meer ontdekken. Stel bijvoorbeeld jouw eigen favoriete Ford-model samen en bekijk hem op een groot scherm.

Ford Vignale Lounge

 

De Ford Vignale is een zeer luxueuze auto, gemaakt om van te genieten. Bovendien voorzien van de nieuwste technische snufjes. Denk aan een achteruitrijcamera, een slim parkeersysteem, en het Lane Keeping-system dat continu detecteert of de auto in de rijstrook blijft en zonodig bijstuurt. Van binnen valt het kleurentouchscreen op en het geavanceerde SYNC-pakket, waardoor je makkelijk kunt communiceren met jouw auto: hij verstaat je. Kom de Vignale bekijken in de speciale Ford Vignale lounge met touchtable in de FordStore.

Transit Centrum

 

Ben je een zakelijke Ford-rijder? Dan kun je terecht in ons Transit Centrum in de FordStore, waar alle modellen bedrijfsauto’s van Ford worden gepresenteerd, en waar onze business-adviseurs aanwezig zijn.

Occasionplein

 

Onze FordStore heeft verder een occasionplein, waar perfecte gebruikte auto’s worden gepresenteerd. Altijd de moeite waard om te bekijken, want misschien staat hier wel toevallig de auto van jouw dromen voor een supervoordelige prijs!

Terug naar Ford
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak