Zakelijk

Zakelijk / Fleetsales

Zeeuw & Zeeuw is voor u als zakelijke klant, klein of groot, het adres voor alle vragen over mobiliteit. Uw eigen contactpersoon verzekert u van aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen, die precies zijn afgestemd op uw actuele situatie;
 Gedegen advies is natuurlijk van groot belang. Onze bedrijfswagenspecialisten zijn exact op de hoogte van de mogelijkheden en denken graag met u mee. Of het nu gaat om de keuze van het meest geschikte model, de juiste financieringsvorm of een auto die u misschien te veel in uw wagenpark heeft. Ook geven zij u advies op het gebied van beheer, inrichting en belettering.

ZZP’er of multinational, of u nu één auto nodig heeft of een groot wagenpark, met onze product-range van Ford Ka tot de grote Ford Transit hebben wij altijd het antwoord op de behoeften van uw bedrijf. Kortom, wij doen uw wagenpark en u kunt zich volledig op uw bedrijfsvoering concentreren.

.

Transit Centrum Dealer

Daarnaast is Zeeuw & Zeeuw een zo genaamde “Transit Centrum Dealer”. In de Transit Centra adviseren intensief getrainde professionals de klant over het product, inclusief alle in- en opbouwmogelijkheden, financiering, aanpassingen, wetgeving en goedkeuringen. Ondernemers hebben er één aanspreekpunt voor sales én aftersales, zodat ze sneller en beter worden bediend en vinden er een ruime voorraad aan snel beschikbare bedrijfswagens.

Ford Lease

Ford Lease is de eigen leasemaatschappij van Ford. Uw keuze voor Ford Lease heeft belangrijke voordelen.
U regelt uw auto(´s) en uw leasing via één adviseur. Dus minder rompslomp, grotere flexibiliteit en beter advies toegesneden op uw situatie en wagenpark.Voor al uw onderhoud, dus ook schade, ruiten en banden kunt u terecht bij uw Ford dealer. Ford Lease laat berijders niet van de dealer naar de bandenservice rijden, om ze vervolgens een afspraak te laten maken met de autoruitenservice. Daarmee bespaart u bij Ford Lease honderden euro’s per jaar aan werkuren.Meer informatie Leasing
courier

 

Ford Shortlease

Heeft u tijdelijk extra laadvolume nodig? Of neemt u voor korte tijd iemand extra in dienst? Nog even geen langlopend contract? Alle Ford modellen zijn in Ford Rent voor korte tijd te huren of te leasen. Van een halve dag tot enkele maanden, Ford Rent heeft altijd de passende oplossing! Zonder dat u vastzit aan enige langlopende verplichtingen. Daarbij kunt u zelf aangeven of u de voorkeur geeft aan een auto met benzine- of dieselmotor.

Autoverhuur & Shortlease: scherpe tarieven
Bij een Ford huurauto bent u altijd verzekerd van scherpe tarieven, of u nu bedrijfsmatig of particulier een auto huurt. En hoe langer u de auto huurt, hoe voordeliger het wordt. Alle tarieven zijn exclusief brandstof, en inclusief verzekeringen. U huurt al een Ford Fiesta vanaf €27,50 (incl. BTW) voor een dagdeel en €595,- (exclusief BTW) per maand, inclusief 3000 km vrij.

Meer informatie Ford Shortlease