Ford Transit met ondernemer

Informatieavond over aankomende Bedrijfswagenregelgeving: Wees Voorbereid

De regelgeving rond bedrijfswagens ondergaat binnenkort significante veranderingen, waaronder het einde van de BPM-vrijstelling en de invoering van zero-emissie zones in 2025. Om ondernemers door deze transitie te loodsen, organiseert Zeeuw & Zeeuw een essentiële informatieavond.

Belangrijke wijzigingen ophanden

Vanaf 2025 zullen nieuwe regels van kracht worden die niet alleen de aanschafkosten van nieuwe bedrijfswagens beïnvloeden, maar ook waar en hoe deze voertuigen gebruikt kunnen worden. Het doel van deze wijzigingen is om bij te dragen aan een schoner milieu en duurzamere stadscentra.

Informatieavond Details

Ontmoet de Expert en Bereid U Voor

Tijdens de informatieavond zal Maarten Bos, erkend expert op het gebied van bedrijfswagens, diepgaande inzichten delen over deze aankomende veranderingen. Bezoekers krijgen de unieke kans om vragen te stellen en direct feedback te ontvangen op hun specifieke situaties.

De avond biedt niet alleen waardevolle informatie, maar ook de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers en professionals uit de branche. Daarnaast kunt u genieten van een hapje en een drankje en de nieuwste Ford Pro Bedrijfswagens bekijken die aansluiten bij de toekomstige regelgeving.

Mis Deze Kans Niet

Deze informatieavond is cruciaal voor elke ondernemer die voorbereid wil zijn op de toekomst en de impact van de nieuwe regelgeving op hun bedrijf wil begrijpen. “We willen dat onze klanten goed geïnformeerd zijn en de juiste beslissingen kunnen nemen,” zegt Dennis Heeres van FordStore Utrecht. “Deze avond is een belangrijke stap in dat proces.”

Meld u aan en zorg dat u voorbereid bent op de toekomst. Bezoek www.zeeuwenzeeuw.nl/informatieavond/ om uw plek te reserveren.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?