Geheel elektrisch NIEUWE FORD E-TRANSIT

De nieuwe Ford E-Transit is onze eerste volledig elektrische bedrijfswagen. Volledig elektrisch. Geen compromissen.
De elektrische Ford Transit is speciaal ontworpen om jouw bedrijf te helpen zijn duurzaamheidsdoelstellingen te halen, zonder in te leveren op robuustheid, capaciteit of veelzijdigheid.

Accu en Actieradius

Een 400 volt accu met 68 kWh bruikbaar vermogen doet al het harde werk, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over lage-emissiezones. De E-Transit accu heeft een indrukwekkend bereik van tot wel 317 km* op één acculading volgens de WLTP. De E-Transit kan in 34 minuten van vijftien naar tachtig procent laden met een 115 kW DC-snellader. De accu met een normale 3-fase laadpaal of Wallbox volledig opladen met de 11 kW-on board lader duurt circa 7,2 uur.

Ford E-Transit Uitvoeringen

De E-Transit is verkrijgbaar in twee hoogte- en drie lengtevarianten en biedt 15,1 kubieke meter laadruimte. Er zijn zelfs 25 verschillende configuraties, dus wat je wensen ook zijn, er is zeker een E-Transit die bij jouw bedrijf past. Of je nu kiest voor extra passagiers of meer laadruimte, een gesloten bestelauto of een chassis cabine – je kunt de perfecte Ford E-Transit voor jouw bedrijf kiezen en configureren.

Ford E-Transit Uitvoeringen

SYNC4

Eerste Transit met SYNC 4
De E-Transit is de eerste bedrijfswagen van Ford die is voorzien van het geheel nieuwe SYNC 4 infotainmentsysteem met 12-inch touchscreen. Met de nieuwe cloud-based navigatie4 kan SYNC 4 de meest efficiënte routes plannen en bestuurders informeren over onder meer het resterende bereik, het verkeer en de beschikbaarheid van parkeerplaatsen en laadstations in de buurt. De Intelligent Range-functie helpt bij het maximaliseren van de actieradius en houdt rekening met realtime informatie over de rijstijl, het weer en de omstandigheden op de weg. De geavanceerde stembediening zorgt er samen met Amazon Alexa6 voor dat bestuurders alle gewenste informatie krijgen zonder de ogen van de weg te halen. Met de over-the-air updates via Ford Power-Up blijft het systeem altijd actueel en worden regelmatig nieuwe functies beschikbaar gemaakt.

Ford E-Transit - Fotogalerij

Onze voorraad Ford Transit

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Transit staan?

Ford E-Transit - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Ford E-Transit

Genoteerde prijzen zijn (advies)prijzen in euro’s en ex. BTW, BPM en (onvermijdbare) kosten voor het rijklaar maken van de auto (bestaat uit een nulbeurt, 2 kentekenplaten, een in- en uitwendige poetsbeurt, transportkosten, recyclingsbijdrage, leges, gevarendriehoek, lampenset, lifehammer, hesjes en een volle tank brandstof.