De nieuwe Ford Mondeo Nu ook leverbaar als Hybrid Wagon

De Ford Mondeo

Wat is hij mooi, de Ford Mondeo. Een chique auto. Maar ook veelzijdig. Je zit er ongelooflijk comfortabel in, de veiligheid is optimaal en dan is hij ook nog eens ijzersterk. De 2.0 TDCI automaat is in zijn klasse gekozen tot Trekauto van het Jaar. Een ideale auto, zowel voor zakelijk gebruik als voor jouw gezin.

Heeeel veel rijplezier

Unaniem wordt het rijgedrag van de Mondeo geprezen. Deze auto biedt heel veel rijplezier. Dat komt niet alleen door het comfort (hij zweeft bijna over verkeersdrempels) maar ook door de moderne technische snufjes die Ford biedt. Bijvoorbeeld LED-koplampen die hun lichtbundel aanpassen aan de omgeving, spiegels die in de dode hoeken kijken, en een achteruitrijcamera die automatisch aangaat als u de auto in zijn achteruit zet. Er is nog meer: te veel om op te noemen.

Ultieme zakenauto (ook in Vignale uitvoering beschikbaar!)

Van alle Fords is de fraai gelijnde en superruime Mondeo misschien wel de ultieme zakenauto. Dat komt door zijn chique, maar ook weer niet snobistische uitstraling, zijn grote comfort en redelijke bijtelling. In autotests wordt zijn wegligging ‘superieur’ genoemd en het rijgedrag ‘statig’ (Autozine). De ANWB vindt de Mondeo ‘een klasse-auto’.

Nu ook leverbaar als Hybrid Wagon

Slimme hybride technologie, een intelligent ontworpen interieur en ongeëvenaarde opbergruimte. Met een lage CO2-uitstoot en een moderne hybride-elektrische aandrijflijn is de Ford Mondeo Hybrid Wagon de perfecte combinatie van efficiëntie, veelzijdigheid en verfijning.

De Mondeo Hybrid Wagon heeft twee krachtbronnen: een conventionele brandstofmotor en een door batterijen aangedreven elektrische motor. Het systeem schakelt automatisch tussen de twee motoren, of gebruikt ze allebei, om een perfecte mix van vermogen en efficiëntie te leveren. En om het hele systeem nog efficiënter te maken, neemt regeneratief remmen energie op die normaal gesproken verloren gaat bij frictieremmen. Het gebruikt die energie vervolgens om de batterij opnieuw op te laden.

 

Kofferbak Nieuwe Ford Mondeo 2019

Ford Mondeo - Fotogalerij

Ford Mondeo - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Ford Mondeo

Ongekend rijplezier en vooruitstrevende technologieën

De Ford Mondeo is uitgerust met diverse intelligente technologieën en veiligheidsvoorzieningen, met onder meer:

  • SYNC 2- connectiviteitssysteem –  Via het SYNC 2-connectiviteitssysteem met geavanceerde spraaksturing en een kleurenaanraakscherm van 8 inch (20 cm) kunnen bestuurders het navigatie-, telefoon-, entertainment-, en klimaatsysteem bedienen met behulp van gewone spreektaal. Bestuurders kunnen zelfs een lijst van plaatselijke restaurants laten verschijnen door te zeggen: “Ik heb honger”.
  • Adaptieve LED-verlichtingstechnologie – De geheel met LED’s uitgeruste koplampen zijn voorzien van het Adaptive Front Lighting System van Ford, waarbij de hoek en de intensiteit van de lichtbundel continu worden aangepast aan de omstandigheden.
  • Park Assist – Een geavanceerde parkeerassistent, waarmee bestuurders niet alleen kunnen fileparkeren, maar ook loodrecht kunnen inparkeren. Deze geavanceerde parkeerfunctie biedt tevens Park-Out Assist, waarbij bestuurders worden geholpen bij het uitparkeren uit fileparkeerplekken, en Side Parking Aid, met zowel een scherm waarop de situatie wordt weergegeven als een hoorbaar waarschuwingssignaal bij obstakels naast, voor en achter de auto.
  • Opblaasbare veiligheidsgordel – Baanbrekende opblaasbare veiligheidsgordels achterin. Bij een ongeluk zet de gordel snel uit om de krachten van de botsing te verdelen over een lichaamsgebied dat vijfmaal groter is dan bij het gebruik van een gewone veiligheidsgordel. Door de druk op de borst te beperken en de beweging van het hoofd en de nek beter te controleren, wordt door middel van innovatieve technologie de kans op letsel fors gereduceerd.

Alle vermelde consumenten(advies)prijzen zijn in Euro, inclusief BTW/BPM, recyclingbijdrage, legeskosten en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Zeeuw & Zeeuw aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Niet i.c.m. andere acties. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de standaardspecificaties.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak