Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk Ford Ranger

Sterk, capabel en klaar om te werken. De Ford Ranger is speciaal ontworpen om de klus te klaren. Met een indrukwekkend laadvermogen van ruim 1 ton, een trekvermogen tot 3.500 kg en een robuust off-road vermogen, vereenvoudigt de Ford Ranger je werk en is hij niet voor niks de best verkopende pick-up van Europa.

Afmetingen Ford Ranger

Totale Lengte: 5.359mm
Laadvermogen: 1.090kg
Laadvolume: 1,50m3

Werkt slimmer en harder

De Ford Ranger is speciaal ontworpen om de klus te klaren. Met meer technologie dan ooit helpt de best verkochte pick-up van Europa je ook nog eens slimmer te werken. Geavanceerde systemen waaronder verkeersbordherkenning (Traffic Sign Recognition), hulp om binnen je rijbaan te blijven en parkeersensoren verhogen je bewustzijn en vergroten je zelfvertrouwen op de weg. Hulp om eenvoudiger te starten op een helling, beheersing bij heuvelafwaarts en Actieve Parkeerhulp ondersteunen je en zorgen voor een nóg betere voertuigbeheersing.

Robuust en stevig gebouwd. Gemaakt voor comfort.

Geavanceerde techniek en materialen van de hoogste kwaliteit zorgen voor een interieur dat robuust, slijtvast en bovendien comfortabel is. Voor het eerst is ook de nieuwe Ford Ranger verkrijgbaar met een ingebouwd FordPass Connect-modem. Met deze technologie kun je je voertuig op afstand vergrendelen en ontgrendelen, live verkeersupdates ontvangen en verbinding maken met een wifi-hotspot. Dat maakt het leuker dan ooit om een Ford te hebben.

Vermogen, efficiëntie en elegantie

De nieuwe Ford Ranger is ontworpen om harder en efficiënter te werken. Deze pick-up heeft een reeks krachtige nieuwe motoren. Zo kom je verder met iedere druppel brandstof. De motoren zijn bovendien gecombineerd met een geavanceerde nieuwe transmissie, waaronder een innovatieve 10 traps automaat die zich naadloos aanpast aan veranderende omstandigheden en terreinen. Dankzij een reeks handige technologieën, waaronder Auto Stop-Start en een boordcomputer is dit een robuuste pick-up die moeiteloos slimmigheid en spierkracht combineert.

Ford Ranger - Fotogalerij

Onze voorraad Ford Ranger

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Ranger staan?

Ford Ranger - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Ford Ranger

Geavanceerde veiligheidstechnologieën

De nieuwe Ford Ranger is voorzien van een reeks slimme systemen om jou, je passagiers en andere weggebruikers te beschermen. Technologieën, zoals Pre-Collision Assist, verminderen in de eerste plaats de kans op incidenten. Verder helpen airbags de ernst van een mogelijk verkeersincident te beperken. Het voertuig is daarnaast uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, zodat je ladingen en gereedschap er met een gerust hart in op kunt bergen.

Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

De nieuwe Ford Ranger – de cijfers spreken voor zich. De pick-up heeft een draagvermogen van 1 ton en kan tot 3.500 kg trekken. Hij heeft een bodemvrijheid van 237 mm en rijdt moeiteloos door water tot 800 mm diep. Ook ieder ander aspect van dit bekroonde voertuig is nauwkeurig ontworpen voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en mogelijkheden.

Afgebeelde bedrijfswagens kunnen afwijken van standaardspecificaties. Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro’s, af importeur Amsterdam. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden.