Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk Ford Transit Custom

Nieuwe looks, nieuwe opties. Nieuwe mogelijkheden.

Veelzijdiger, efficiënter en praktischer dan ooit tevoren; de nieuwe Transit Custom is een auto waar u trots op kunt zijn en waar u met plezier in kunt werken en rijden.

Nieuwe technologieën van onschatbare waarde: voor uw gemak en comfort

Met de Transit Custom krijgt u verschillende slimme Driver Assistance voorzieningen. Zo gebruikt de Intelligent Speed Limiter bijvoorbeeld de Traffic Sign Recognition-camera om de aangegeven snelheidlimiet (indien geactiveerd) te detecteren. Het systeem past dan uw maximumsnelheid aan deze limiet aan. Cross Traffic Alert waarschuwt u voor naderend verkeer als u achteruit een parkeerplaats verlaat en uw zicht beperkt is. Het Blind Spot Information System waarschuwt u als het systeem auto’s in uw dode hoek detecteert. Adaptive Cruise Control maakt het rijden minder stressvol. Stel uw gewenste snelheid in en de Adaptive Cruise Control houdt een vooraf ingestelde afstand aan van het voertuig dat voor u rijdt. Als de sensoren detecteren dat het verkeer voor u afremt, dan remt uw auto ook automatisch af. Als het verkeer weer doorstroomt, dan schakelt uw auto terug naar de vooraf ingestelde snelheid.

Altijd de beste prijs voor uw nieuwe Ford Transit Custom

Bij Zeeuw & Zeeuw hebben wel altijd zeer scherpe aanbiedingen voor de Transit Custom. Daarnaast staan er altijd een groot aantal Transit Custom’s voor u op voorraad, zodat snel wegrijden in uw nieuwe auto geen enkel probleem is.

Alle ruimte die u nodig heeft

De laadruimte van de Transit Custom is uitstekend: laadlengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en bruikbare interieurhoogte. Er kunnen gemakkelijk drie europallets of voorwerpen met een maximale lengte van 3,40 meter (L2) vervoerd worden. Bovendien kunnen er panelen van 2,40 m x 1,20 m op hun zijkant of plat op de vloer (dankzij de unieke doorlaadfunctie) mee in de laadruimte. In totaal biedt de bestelauto een laadvolume van 6 kubieke meter (met een laadschot), dit is nog maar de versie met de korte wielbasis (L1)! De versie met de lange wielbasis (L2) biedt 6,8 kubieke meter laadvolume. De Transit Custom heeft de breedste schuifdeur van alle voertuigen in zijn klasse en is voorzien van een nieuw mechanisme waardoor deze veilig open blijft staan tijdens het laden.

https://youtu.be/q7uSiDhG1pw

Ford Transit Custom - Fotogalerij

Onze voorraad Ford Transit Custom

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Transit Custom staan?

Ford Transit Custom - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Ford Transit Custom

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-beleving

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee u verbonden blijft en uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met spraakopdrachten. Daarnaast kunt u via druk- en veegbewegingen het 8 inch touchscreen bedienen om op intuïtieve wijze te navigeren. De technologie is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto. Met Applink heeft u toegang tot uw favoriete smartphone-apps. Daarnaast helpt Live Traffic u files te vermijden. Door te zeggen ‘Ik heb trek’ krijgt u een lijst van lokale restaurants te zien.