Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk Ford Transit Custom

Nieuwe looks, nieuwe opties. Nieuwe mogelijkheden.

Veelzijdiger, efficiënter en praktischer dan ooit tevoren; de nieuwe Transit Custom is een auto waar je trots op kunt zijn en waar je met plezier in kunt werken en rijden.

Rij je liever elektrisch?

Nu bij ons in de het Transit Centrum: de nieuwe Custom Plug-In Hybrid (PHEV). Je bedrijfswagen aan de laadpaal? Het leek een lange tijd onmogelijk. Maar de Ford Transit Custom PHEV heeft een actieradios van meer dan 500 kilometer en maakt het daarmee meer dan mogelijk.

Ford Transit Custom PHEV

 

Nieuwe technologieën van onschatbare waarde: voor jouw gemak en comfort

Met de Transit Custom krijg je verschillende slimme Driver Assistance voorzieningen. Zo gebruikt de Intelligent Speed Limiter bijvoorbeeld de Traffic Sign Recognition-camera om de aangegeven snelheidlimiet (indien geactiveerd) te detecteren. Het systeem past dan jouw maximumsnelheid aan deze limiet aan. Cross Traffic Alert waarschuwt je voor naderend verkeer als je achteruit een parkeerplaats verlaat en jouw zicht beperkt is. Het Blind Spot Information System waarschuwt je als het systeem auto’s in jouw dode hoek detecteert. Adaptive Cruise Control maakt het rijden minder stressvol. Stel jouw gewenste snelheid in en de Adaptive Cruise Control houdt een vooraf ingestelde afstand aan van het voertuig dat voor je rijdt. Als de sensoren detecteren dat het verkeer voor je afremt, dan remt jouw auto ook automatisch af. Als het verkeer weer doorstroomt, dan schakelt jouw auto terug naar de vooraf ingestelde snelheid.

Altijd de beste prijs voor jouw nieuwe Ford Transit Custom

Bij Zeeuw & Zeeuw hebben wel altijd zeer scherpe aanbiedingen voor de Transit Custom. Daarnaast staan er altijd een groot aantal Transit Custom’s voor je op voorraad, zodat snel wegrijden in jouw nieuwe auto geen enkel probleem is.

Alle ruimte die je nodig hebt

De laadruimte van de Transit Custom is uitstekend: laadlengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en bruikbare interieurhoogte. Er kunnen gemakkelijk drie europallets of voorwerpen met een maximale lengte van 3,40 meter (L2) vervoerd worden. Bovendien kunnen er panelen van 2,40 m x 1,20 m op hun zijkant of plat op de vloer (dankzij de unieke doorlaadfunctie) mee in de laadruimte. In totaal biedt de bestelauto een laadvolume van 6 kubieke meter (met een laadschot), dit is nog maar de versie met de korte wielbasis (L1)! De versie met de lange wielbasis (L2) biedt 6,8 kubieke meter laadvolume. De Transit Custom heeft de breedste schuifdeur van alle voertuigen in zijn klasse en is voorzien van een nieuw mechanisme waardoor deze veilig open blijft staan tijdens het laden.

https://youtu.be/q7uSiDhG1pw

Ford Transit Custom - Fotogalerij

Ford Transit Custom - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Ford Transit Custom

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-beleving

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee u verbonden blijft en uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met spraakopdrachten. Daarnaast kunt u via druk- en veegbewegingen het 8 inch touchscreen bedienen om op intuïtieve wijze te navigeren. De technologie is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto. Met Applink heeft u toegang tot uw favoriete smartphone-apps. Daarnaast helpt Live Traffic u files te vermijden. Door te zeggen ‘Ik heb trek’ krijgt u een lijst van lokale restaurants te zien.