Opgeladen en klaar om overal heen te gaan.

Nu in de showroom!

De nieuwe Ford Kuga Plug-in Hybrid is speciaal ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één pakket.

Kennismaken? De Ford Kuga staat nu bij ons in de showroom!

Het beste van twee werelden

De nieuwe oplaadbare hybride Kuga brengt je overal heen dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kun je kortere ritten maken zonder uitstoot en laad je je voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat je zo ver kunt gaan als je maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met deze oplaadbare hybride hoef je geen compromissen te sluiten, want je krijgt het beste van twee werelden.

Schoon. Geruisloos. Behendig.

Net zo geschikt voor druk stadsverkeer als voor kronkelende landwegen. De geavanceerde oplaadbare hybride technologie van Ford Kuga combineert een elektrische motor op accu met een 2.5 liter Duratec-benzinemotor. Je profiteert van een gecombineerd hybride vermogen van 225 pk, samen met een uitstekend brandstofverbruik en een CO2-uitstoot van slechts 32 g CO2/km (WLTP)/26 g CO2/km (NEDC).

Een keuze uit vier elektrische voertuigmodi (EV) betekent dat je kunt kiezen of je wilt rijden op het vermogen van de elektrische motor (EV Now), de benzinemotor (EV Later), de combinatie van beide (EV Auto) of dat je de motor gebruikt om de hybride accu op te laden terwijl je rijdt (EV Charge). Elke rit wordt kinderspel en je kunt schoon, rustig en elegant door de stad rijden.

Ford Kuga PHEV - Fotogalerij

Onze voorraad Ford Kuga

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kuga staan?

Ford Kuga PHEV - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Ford Kuga PHEV

Zorgeloos opladen

De nieuwe oplaadbare hybride Ford Kuga levert een indrukwekkend elektrisch bereik van maximaal 56 km. Om zo efficiënt mogelijk te rijden, gebruikt het systeem een combinatie van regeneratief remmen en vermogen van de benzinemotor om het bereik van je accu tijdens het rijden te vergroten.

De hybride accu kan bij de meeste openbare oplaadpunten opgeladen worden. Het voertuig wordt bovendien geleverd met een oplaadkabel voor huishoudelijk gebruik die je overal kunt gebruiken waar je toegang hebt tot het elektriciteitsnet. Als optioneel accessoire laadt de Ford Wall-Box je voertuig thuis volledig op in minder dan 3,5 uur

Flexibele stoelen op maat

De nieuwe Kuga is ontworpen om op alles voorbereid te zijn, met een dynamisch nieuw interieurontwerp dat je ultieme vrijheid geeft en zich aan elke reis aanpast. Heb je meer kofferruimte nodig voor een lange trip of wil je liever de luxe van wat extra beenruimte? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven, zodat je zonder problemen alles kunt inpakken wat je nodig hebt.

Alle vermelde consumenten(advies)prijzen zijn in Euro, inclusief BTW/BPM, recyclingbijdrage, legeskosten en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Zeeuw & Zeeuw aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Niet i.c.m. andere acties. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de standaardspecificaties.