Ontdek je wereld

Nu in de showroom!

De nieuwe Ford Kuga is speciaal ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één pakket.

Onbeperkte prestaties

Bij de 1,5 liter Ford EcoBoost-benzinemotor worden directe brandstofinjectie, turbocompressie en cilinderuitschakeling gecombineerd voor een uitstekend vermogen en opmerkelijk zuinig brandstofverbruik. Beschikbaar in 120-pk of 150-pk, zodat je kunt genieten van de onbeperkte prestaties die je verwacht van een conventionele 1,5-liter motor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

De Ford Kuga voelt zich net zo goed thuis bij het ontdekken van rollende landschappen als bij het zoeken naar avontuur tijdens het woon-werkverkeer. Waar je ook naartoe rijdt, je zult volop genieten van de perfecte balans tussen robuuste SUV-kracht en prachtig vormgegeven styling. De indrukwekkende reeks assistentiesystemen, waaronder SYNC 3 navigatie, FordPass Connect met Live Traffic en Adaptive Cruise Control met Stop & Go, maken hem ideaal om door het drukke stadsverkeer te bewegen. Of gooi je mountainbike in de royale bagageruimte en ga op pad naar de wildernis. Met geavanceerde technologie, zoals het Intelligent All-Wheel Drive systeem en het nieuwe Selectable Drive Modes systeem, kun je je rijervaring aanpassen aan de wegomstandigheden.

Ford Kuga - Fotogalerij

Ford Kuga - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Ford Kuga

Een nieuwe definitie van ruimte

Het gevoel van beweging en vrijheid gaat verder in de auto en stroomt door elk interieurdetail. Van de vloeiende vormgeving van het dashboard en de middenconsole tot de weelderige stijl van de met leder beklede voorstoelen (standaard op de Titanium X en de
Vignale), alle interieurdetails maken de geheel nieuwe Kuga tot een heiligdom van premium comfort. En de doordachte ontwerpeigenschappen vullen een actieve levensstijl perfect aan. De achterbank beschikt over een geheel nieuwe schuiffunctie, die indien nodig extra beenruimte voor achterpassagiers kan bieden of de bagageruimte achterin kan vergroten voor extra opbergmogelijkheden. Met de handsfree achterklep krijg je eenvoudig toegang tot de bagageruimte, zelfs wanneer je je handen vol hebt (standaard op de Vignale)

Alle vermelde consumenten(advies)prijzen zijn in Euro, inclusief BTW/BPM, recyclingbijdrage, legeskosten en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Zeeuw & Zeeuw aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Niet i.c.m. andere acties. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de standaardspecificaties.

Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak