Opgeladen en klaar om overal heen te gaan.

Volledig elektrisch

De Mustang heeft een iconische status en staat voor passie en met de Mustang Mach-E voegen we daar nu een nieuwe vorm van vrijheid aan toe. Autorijden wordt opnieuw puur genieten.

Mustang Mach-E in het kort

Tot 600 km rijbereik, DC-sneloplader tot 150 kW (115 kW voor standaard rijbereik). Telefoon dient als sleutel en intuïtieve technologie helpen de bestuurder tijdens het rijden en geven een superieure rijervaring. 0-100 km/h in minder dan 5 seconden**

Bestellen

Je kunt dit model nu pre-orderen via onderstaande button. Wij nemen vervolgens contact met je op om de reservering te bevestigen.

Bestel de Mustang Mach-E hier!

 

Technologie

De nieuwe generatie Ford SYNC biedt een rijervaring die volledig op jou is afgestemd. Dankzij dit verbonden ecosysteem kun je het rijden in je Mustang Mach-E met de mobiele telefoon of computer aanpassen en updaten. Andere hoogtepunten zijn een met de cloud verbonden navigatiesysteem en draadloze updates via een modem. Het nieuwe generatie Ford SYNC-systeem is makkelijk te bedienen via spraakbesturing of het touchscreen-display van 15,5 inch. Daarnaast profiteer je van slimme extra’s als compatibiliteit met draadloze Apple CarPlayTM of Android AutoTM en beschikbare wifi

Ford Mustang Mach-E - Fotogalerij

Onze voorraad Ford Mustang

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Mustang staan?

Ford Mustang Mach-E - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Ford Mustang Mach-E

RIJ MET GEMAK IN DRUK VERKEER

Met de Adaptieve Cruise Control met Stop and Go behoudt de Mustang automatisch de door jou ingestelde afstand tot de auto vóór je. Bij druk verkeerkan de auto zelfs volledig tot stilstand gebracht worden en versnelt daarna automatisch tot je gekozen snelheid weer is bereikt.

360° ZICHT

Een 360°-camera zorgt ervoor dat je je bewuster bent van je omgeving. De technologie maakt gebruik van vier verschillende camera’s (op de grille, achterklep en beide buitenspiegels) waarvan de beelden worden weergegeven op het nieuwe generatie Ford SYNC-scherm. Zo heb je goed zicht op het hele gebied rond je Mustang Mach-E.

LAAT HET PARKEREN OVER AAN DE AUTO

Als je Intelligent Active Park Assist activeert, zoekt het systeem een geschikt parkeervak of geschikte plek voor fileparkeren en wordt je auto er moeiteloos in- of uitgedraaid. De achteruitrij- en inparkeerfunctie geeft ook een hoorbaar signaal af wanneer je te dicht bij objecten in je omgeving komt.