Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Afscheid Alex Schakel

Zeeuw & Zeeuw neemt afscheid van Schakel Autogroep directeur Alex Schakel

Zeeuw & Zeeuw verstevigt marktpositie

Vanaf januari heeft Zeeuw & Zeeuw de Schakel Autogroep overgenomen om daarmee de grootste Ford dealer van de randstad te worden.

Vrijdag avon is er officieel afscheid genomen van Schakel Autogroep directeur Alex Schakel en zijn familie.

Collega’s, Ford Nederland, de NFDA, vrienden en zakenrelaties hebben de familie Schakel bedankt voor hun jarenlange inzet. Nu gaat Zeeuw & Zeeuw verder met 9 Ford dealerbedrijven.

De Schakel Autogroep is een familiebedrijf met een lange historie. De huidige directeur/eigenaar Alex Schakel is de derde generatie van een familie die al bijna 100 jaar Ford-dealer is. Wat ooit begon in Schoonhoven als fietsenmaker is onder zijn leiding uitgegroeid tot een compleet bedrijf met 6 vestigingen. Alex Schakel: “Mijn zoon en dochter hebben andere ambities en met de overname door Zeeuw & Zeeuw is ons bedrijf verzekerd van een mooie toekomst.”

Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Dat maakt Zeeuw & Zeeuw een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi en Nissan vertegenwoordigt in de Randstad. Met 450 enthousiaste medewerkers binnen de 27 vestigingen behoort zij tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. Zeeuw & Zeeuw biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekeringen, een eigen leasetak en een schadeherstelbedrijf. Tevens onderscheidt Zeeuw & Zeeuw zich in het kader van “Maakt je blij!”, met een hoog klanttevredenheidspercentage.

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak