Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw neemt Schakel Autogroep over

Zeeuw & Zeeuw verstevigt marktpositie

Zeeuw & Zeeuw en Schakel Autogroep hebben vandaag bekend gemaakt dat zij overeenstemming hebben bereikt over een overname van Schakel Autogroep door Zeeuw & Zeeuw.

De overname behelst totaal 6 Ford vestigingen in Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Schoonhoven en Krimpen a/d IJssel, Schakel Verzekeringen en Schakel Autolease. Forward Lease, de leasemaatschappij van Zeeuw & Zeeuw, zal de leaseportefeuille overnemen.

Alle 100 medewerkers van Schakel Auto zullen daarmee in dienst treden bij Zeeuw & Zeeuw. De gehele Ford activiteit van Zeeuw & Zeeuw zal onder de bezielende leiding van Max van den Boogaard gaan plaatsvinden.

“Zeeuw & Zeeuw en Schakel zijn familiebedrijven waar klantbeleving hoog in het vaandel staat, een DNA dat naadloos op elkaar aansluit. Uiteindelijk gaan wij met deze schaalvergroting een verdere professionaliseringsslag maken binnen ons prachtige bedrijf” aldus de trotse CEO van Zeeuw & Zeeuw, Jan Hofstede.

Schakel Autogroep

De Schakel Autogroep is een familiebedrijf met een lange historie. De huidige directeur/eigenaar Alex Schakel is de derde generatie van een familie die al bijna 100 jaar Ford-dealer is. Wat ooit begon in Schoonhoven als fietsenmaker is onder zijn leiding uitgegroeid tot een compleet bedrijf met 6 vestigingen. Alex Schakel: “Mijn zoon en dochter hebben andere ambities en met de overname door Zeeuw & Zeeuw is ons bedrijf verzekerd van een mooie toekomst.”

Zeeuw & Zeeuw

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Dat maakt Zeeuw & Zeeuw een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi en Nissan vertegenwoordigt in de Randstad. Met 450 enthousiaste medewerkers binnen de 27 vestigingen behoort zij tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. Zeeuw & Zeeuw biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekeringen, een eigen leasetak en een schadeherstelbedrijf. Tevens onderscheidt Zeeuw & Zeeuw zich in het kader van “Maakt je blij!”, met een hoog klanttevredenheidspercentage.

Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak