Transit Fit Check

Met Zeeuw & Zeeuw Ford blijft uw Ford in topconditie

Kilometers verder op de teller. Voor dag en dauw op pad. Tal van klussen al geklaard. Volgeladen en afgeladen. Uw Transit is een echte krachtpatser. Houd ’m in topconditie met de Transit Fit Check! Tijdens de Transit Fit Check wordt uw Transit gecontroleerd op vijftien punten die het meest onderhevig zijn aan slijtage. Ook worden eventuele schades tijdig herkend, zodat u niet ineens onnodige kosten hebt bij de eerstvolgende onderhoudsbeurt.

Maak direct een werkplaatsafspraak

Als Ford Bedrijfswagenrijder geniet u van de voordelen van het tweejaarlijkse onderhoud zodat dat uw Transit, Transit Custom of Ranger niet elk jaar onderhoud nodig heeft om optimale prestates te leveren.

Eén jaar of 25.000 kilometer na uw laatste onderhoudsbeurt kunt u de belangrijke onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage laten controleren. Aan de hand van een checklist worden alle onderdelen gecheckt, zoals het remsysteem, de banden en ruitenwissers. Zo voorkomt u hoge vervangingskosten bij uw reguliere, tweejaarlijkse onderhoudsbeurt, en is uw Ford weer helemaal klaar voor het zware werk!

De check is zo gepiept en kost slechts € 19,95 (incl BTW). Voor je het weet, ben je weer onderweg naar de volgende klus.

Terug naar Onderhoud en Reparaties