Ford Pass

Live Traffic

Wil je ontspannen en op tijd op je bestemming komen? Maak dan gebruik van het navigatiesysteem. Met verkeersinformatie over alle wegen, niet alleen de grote. Doordat Live Traffic** elke 30 seconden actuele informatie naar jouw SYNC 3-navigatiesysteem doorstuurt, wordt je route op basis van de verkeerssituatie aangepast. Je krijgt Live Traffic de eerste twee jaar gratis bij FordPass Connect.

Overal en altijd verbonden

Wil je online blijven in de auto? Met de ingebouwde wifi-hotspot*** verbind je tot tien apparaten probleemloos. Handig om je favoriete streaming-diensten te gebruiken; ideaal om kinderen zoet te houden tijdens lange ritten. Bij FordPass Connect krijg je 3 maanden of 3GB gratis data. Daarna koop je via Vodafone databundels per dag, week of jaar. Op de website van Vodafone vind je meer informatie.

Met een gerust gevoel de weg op

Natuurlijk wil je zo zorgeloos mogelijk rijden. Daarom is er eCall1, een dienst die zorgt dat je zo snel mogelijk hulp krijgt bij een ongeval. In het onwaarschijnlijke geval van een ongeluk kan FordPass Connect automatisch contact opnemen met de alarmcentrale en de locatie van je auto doorgeven. Of je kunt op de SOS-knop drukken om rechtstreeks contact op te nemen met de nooddiensten als je getuige bent van een ongeluk of hulp nodig hebt.

Start de motor vanaf elke plek

Heb je een automaat? Dan kun je met je telefoon je auto starten vanuit huis, kantoor of elke andere plek. Zo is je auto ijsvrij, warm en klaar voor vertrek, wanneer je dat wilt. Als de motor aan staat worden de deuren automatisch vergrendeld en kan er zonder sleutel niet in de auto gereden worden. Dus geen zorgen; je auto is altijd veilig.

Openen en sluiten op afstand

Je auto openen en sluiten? Dat doe je op afstand met de FordPass-app. Je hoeft dus nooit meer terug naar je auto als je niet meer weet of je hem op slot hebt gedaan. En wil je dat een vriend of familielid in je auto kan, zonder de sleutel te geven? Dan open je de deur eenvoudig via de app.

Vergeet nooit waar je geparkeerd staat

Weet je niet meer waar je auto staat? Je vindt hem nu eenvoudig terug: op de kaart in de FordPass-app wordt de locatie van de auto exact weergegeven.

[*]Als je kiest voor een FordPass Connect, wordt het modem bij levering aangesloten. Je kunt dan zelf kiezen welke gegevens je deelt, en welke niet.
[**]Live Traffic is de eerste 12 maanden gratis na aankoop van een nieuwe Ford met SYNC 3 en met navigatie; daarna worden kosten in rekening gebracht.
[***]Wi-Fi Hotspot (tot 4G) is inclusief een gratis draadloze databundel die ingaat op het moment van activeren en verloopt na 3 maanden of nadat 3GB data is verbruikt. Daarna is een abonnement bij Vodafone vereist. Bekijk hun website voor meer informatie over de databundels en de kosten. Om de ingebouwde Wi-Fi Hotspot te kunnen gebruiken, een Ford moet uitgerust zijn met de juiste hardware en is een databundel benodigd. Data en service dekking is afhankelijk van de lokale provider en is daardoor mogelijk niet overal beschikbaar. Lees de voorwaarden van de provider.
[1]eCall is een initiatief van de Europese Commissie, waarbij een boordsysteem nooddiensten belt als automatisch een eCall-gebeurtenis wordt geactiveerd door een ernstig verkeersongeval of als een handmatige eCall wordt geactiveerd door een inzittende. Alleen op bepaalde modellen beschikbaar.

Terug naar Services