FORD PRO SERVICE

Ford Pro Services

Het is onze zaak om uw zaak vooruit te blijven helpen.

Voor ondersteuning van diensten, onderhoud en reparaties voor uw Ford bedrijfswagen(s) hoeft u niet verder te zoeken.

Ford Pro Service is de servicebelofte van Ford voor bedrijfsvoertuigen en zet zich in om de stilstand van je voertuig te minimaliseren en ongemakken en kosten voor uw bedrijf te beperken.

Als u uw voertuig laat onderhouden bij één van onze Transit Centra profiteert u van zowel onze technici die door Ford zijn opgeleid en originele Ford-onderdelen gebruiken als van gespecialiseerde apparatuur en gereedschappen voor alle diensten, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor bedrijfswagens, inclusief garantie.

Ondersteuning slim onderhoud

Zou het niet handig zijn om te weten wat je te wachten staat? Onze slimme onderhoudsfuncties helpen je om het juiste onderhoud op precies het juiste moment uit te laten voeren.

U krijgt een geschikte vervangende bedrijfswagen

Als we je bedrijfswagen niet direct kunnen repareren, zorgen we voor een back-up. Je krijgt dan een vervangende bedrijfswagen, terwijl we de jouwe zo snel mogelijk repareren. Om je bedrijfsproductiviteit te behouden.

Wij houden rekening met uw planning

Langere openingstijden & onderhoud de volgende dag klaar

Al onze Transit centrum vestigingen hanteren ruime en flexibele openingstijden van maandag t/m vrijdag en op zaterdag. Wij houden rekening met uw planning zodat u uw bedrijf productief kunt houden.

Express Service – Haal en breng service

Plan Express Service en laat twee technici tegelijkertijd aan uw bedrijfswagen werken. Uw auto staat dan minder lang stil en u kunt wachten tot het klaar is, zodat u kunt blijven werken of kunt ontspannen terwijl uw bedrijfswagen wordt gerepareerd.

Ook kan ons Transit Centrum uw voertuig ophalen en weer terugbrengen nadat uw onderhouds- of herstelwerkzaamheden zijn voltooid, zodat u zich op uw bedrijf kunt blijven concentreren.  

Een onderhoudsafspraak voor uw bedrijfswagen maken

Maak eenvoudig een afspraak via onze online werkplaatsplanner

Een onderhouds- of reparatieafspraak kunt u snel en eenvoudig inplannen via onze online werkplaatsplanner. Voer uw kenteken en kilometerstand in, selecteer een datum + tijd, kies de gewenste services en boek de afspraak in.

Werkplaatsafspraak

Express Service – Haal en breng service

Laat één van onze technici uw voertuig controleren met een Ford Video Check, een gratis visueel rapport dat alle benodigde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden rechtstreeks naar uw telefoon stuurt.

U ontvangt ook een elektronisch rapport met 30 verschillende elementen van de status van uw voertuig, evenals een concurrerende kosteninschatting vooraf voor alle werkzaamheden die worden aanbevolen door onze, door Ford opgeleide, technici.