Ford Protect Service Plan

ONBEZORGD RIJPLEZIER MET HET FORD PROTECT SERVICE PLAN

Uw Ford altijd in topconditie? Neem dan een aantrekkelijk Ford Protect Service Plan. Dan weet u altijd waar u aan toe bent als het gaat om het onderhoud van uw nieuwe Ford.

Met het Ford Protect Service Plan* of het Ford Protect Service Plan Plus** houd u uw Ford eenvoudig en voordelig in topconditie. In plaats van losse onderhoudsbeurten te betalen, bieden wij u 3, 4 of zelfs 5 jaar onderhoud – inclusief bijbehorende onderdelen, vloeistoffen, arbeidsloon en 24/7 Ford Assistance Gold pechhulpservice in heel Europa. Dat allemaal voor een eenmalig aantrekkelijk bedrag. Zo heeft u de onderhoudskosten onder controle en bent u verzekerd van de inzetbaarheid van uw Ford.

Uw voordelen op een rij

Om te zorgen dat u alles uit uw Ford kan halen, helpen wij stilstand te voorkomen. Daarmee beperken we ongemak en kosten. 

Het Ford Protect Service Plan:

  • 3, 4 of 5 jaar onderhoud voor een eenmalig aantrekkelijk bedrag
  • Een besparing op uw onderhoudskosten
  • Geen onverwacht hoge rekeningen voor onderhoud
  • 24/7 Ford Assistance Gold pechhulpservice in heel Europa
  • Gebruik van originele Ford onderdelen, wat gunstig is voor de restwaarde
  • Onderhoud door speciaal opgeleide monteurs voor de hoogste technische- en kwaliteits standaarden
  • Bescherming tegen prijsverhogingen

Extra zekerheid met het Ford Protect Service Plan Plus

Wilt u ook de vervanging van slijtage onderdelen als remblokken, remschijven, wisserbladen etc. afdekken, kies dan voor het Ford Protect Service Plan Plus.

Onbezorgd rijplezier met Ford Options

Met Ford Options rijd u elke 3 jaar een nieuwe Ford voor een aantrekkelijk laag bedrag per maand. U kunt Ford Options aanvullen met garantie én onderhoud al vanaf € 1,- per dag. Dan geniet u onbezorgd van uw Ford!