Ford Protect: De Verlengde Garantieverzekering van Ford


Met Ford Protect kiest u voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot drie, vier, vijf of in sommige gevallen zelfs tot 8 jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten! Als u niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantieverzekering hebt beslist, dan kunt u Ford Protect later alsnog aanschaffen, maar niet later dan 12 maanden na de eerste kentekenregistratie van uw Ford*.

Ford Protect Aanvragen

Uitgebreide dekking

Bijna alle reparaties, gedurende de duur van je verlengde garantieverzekering, vallen onder de dekking van Ford Protect. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen (zoals bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden), vallen niet onder de verlengde garantieverzekering.

Ford Protect Garantieverzekering Algemene Voorwaarden

*) een Europees gevoerd Ford-motorvoertuig dat is geïmporteerd door Ford Nederland B.V. en voorzien van een Nederlands kenteken, zoals vermeld op het certificaat. Het totaalgewicht van het Voertuig mag niet meer bedragen dan 3.500 kilo en het Voertuig mag niet ouder zijn dan 12 maanden (vanaf de datum van de eerste registratie) op het moment van aankoop van Ford Protect. Het Voertuig moet een benzine-, diesel- of hybride motor hebben op het moment van aankoop van Ford Protect.