Ford Rent

Ford Huurkoop | Ford Focus

Wat is Ford Rent?

Soms kan het huren van een auto een handige oplossing zijn. Bijvoorbeeld als je een extra auto nodig hebt voor een paar dagen, een paar weken of een paar maanden. Of voor jouw medewerkers met een tijdelijk arbeidscontract. Ford Rent heeft altijd een passende oplossing. Zonder dat je vastzit aan enige verplichtingen.

Bij Ford Rent vind je altijd de auto die je nodig hebt. Van de stijlvolle Ford Fiesta tot de multifunctionele C-MAX. En als je een keer echt de ruimte nodig hebt: de Ford Transit. Uiteraard adviseren we je graag welk model het beste bij jouw wensen aansluit.

Bedrijfswagens

Heb je tijdelijk extra laadvolume nodig? Of neem je voor korte tijd iemand extra in dienst? Alle Ford modellen zijn voor korte tijd te leasen. Daarbij kan je zelf aangeven of je de voorkeur geeft aan een auto met benzine- of dieselmotor.
Prijslijst bedrijfswagens

Personenauto’s

Bij een Ford huurauto ben je altijd verzekerd van scherpe tarieven, of je nu bedrijfsmatig of particulier een auto huurt. En hoe langer je de auto huurt, hoe voordeliger het wordt.
Prijslijst personenauto's

Over de grens

Met een Ford huurauto naar het buitenland? Geef het vooraf aan ons door en u krijgt naast het originele kentekenbewijs ook een groene kaart, die u nodig kunt hebben bij calamiteiten in het buitenland. Bij pech onderweg kunt u altijd een beroep doen op Ford Assistance. Eén telefoontje en hulp is onderweg. Een geruststellend idee.

Reserveren

Reserveren kan op vertoon van een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs. De borg van €250,- en het verwachte huurbedrag moeten vóór je wegrijdt zijn voldaan.

Direct reserveren?
Je kunt direct digitaal reserveren door ons contactformulier in te vullen.

Voorwaarden

Download hier de Ford Rent voorwaarden

Terug naar Services