Ford Kuga ST-Line Plug-In Hybrid

Ontdek de Nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid: Krachtig, Slim en Super Stijlvol!

Met trots presenteren wij bij Zeeuw & Zeeuw de lancering van de nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid. Dit baanbrekende model belichaamt een nieuwe generatie van geavanceerde, elektrische mobiliteit en is vanaf nu te bestellen.

Tot 69 Kilometer elektrisch rijden

De nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid tilt geëlektrificeerd rijden naar een hoger niveau. Het model, dat al drie jaar op rij Europa’s bestverkochte plug-in hybride is, biedt een indrukwekkend elektrisch rijbereik van maximaal 69 kilometer (volgens WLTP). Deze upgrade zorgt niet alleen voor een lagere CO2-uitstoot maar ook voor betere prestaties, waarmee Ford zijn toewijding aan duurzame mobiliteit en innovatie onderstreept.

2.100 kg Trekgewicht

Één van de meest opmerkelijke verbeteringen van de nieuwe Kuga is het maximale trekgewicht van 2.100 kg. Dit aanzienlijk hogere trekgewicht, vergeleken met het vorige model, maakt de Kuga perfect voor het vervoeren van zware ladingen zoals grote caravans, paardentrailers of boten.

Luxe en technologisch geavanceerd Interieur

Het interieur van de nieuwe Ford Kuga is volledig herzien en biedt een luxe ervaring. Het is uitgerust met een geavanceerd 13,2-inch touchscreen en het SYNC 4 5G-infotainmentsysteem. Dit systeem biedt niet alleen naadloze smartphone-integratie, maar ook cloud-connected navigatie en draadloze compatibiliteit met Apple CarPlay en Android Auto. De Kuga staat garant voor een connectieve en comfortabele rijervaring.

Exterieur: Dynamisch en aantrekkelijk design

De nieuwe Kuga valt op met zijn frisse en zelfverzekerde exterieurdesign. Elke uitvoering, van de slimme Titanium tot de sportieve ST-Line en de robuuste Active, heeft unieke designelementen die een eigen persoonlijkheid uitstralen. Een opvallende LED-lichtbalk en het trotse ‘Blue Oval’ logo benadrukken het vernieuwde ontwerp.

Geavanceerde Veiligheids- en Rijhulptechnologieën

Ford heeft de Kuga uitgerust met de nieuwste rijhulptechnologieën, waaronder een verbeterde Adaptive Cruise Control en een 360-graden camerasysteem. Deze technologieën vergroten niet alleen het vertrouwen en comfort van de bestuurder, maar maken ook complexe taken zoals parkeren en het aankoppelen van aanhangers eenvoudiger.

Duurzame productie

Ford’s toewijding aan duurzaamheid strekt zich uit tot de productie van de Kuga. Geproduceerd in Europa, in de geavanceerde fabriek in Valencia, Spanje, combineert Ford kunstmatige intelligentie met ingenieurskennis om de hoogste kwaliteits- en productienormen te garanderen.

Beschikbaarheid en Prijs

De nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid is nu te bestellen bij Zeeuw & Zeeuw voor een startprijs van € 43.350. Wij nodigen u uit om deze revolutionaire stap in elektrisch rijden te ervaren en deel uit te maken van een duurzamere toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie en een proefrit.

Huidige model met € 6.700,- korting

De laatste modellen van de huidige Ford Kuga Plug-In Hybride staan momenteel nog in de showroom. Deze bieden we aan met een ongekend hoge korting van € 6.700,-. Bekijk nu dit model op onze website.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?