Rij hem voordelig met Zeeuw & Zeeuw Private Lease De Ford Fiesta

Private Lease Keurmerk

*De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer info over Ford Fiesta

Een ultramodern design en veel personaliseringsopties, zodat uw auto helemaal bij jouw wensen past.
Met geavanceerdere technieken en onmisbare eigenschappen. En een opwindende rijprestatie die een grote glimlach op jouw gezicht tovert.

De nieuwe generatie Ford Fiesta is helemaal opnieuw uitgevonden. Ervaar hoe slim het ontwerp is. En ontdek dat deze auto meer te bieden heeft dan je op het eerste gezicht denkt

Rustgevend en verfrissend. Onmisbaar en intelligent.

Als slimme technologieën bij jouw thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet in jouw auto doen? Dat is precies waarom de nieuwe generatie Ford Fiesta is uitgevoerd met SYNC 3 om uw leven makkelijker te maken, met B&O PLAY om reizen leuker te maken en met een panoramadak dat open kan om elke rit plezieriger te maken. Ben je er klaar voor om dit alles – en nog veel meer – te ontdekken? Stap in en ervaar alle comfort en gemakken die je je maar kunt wensen.

Geniet van de prestaties. Omarm de efficiency.

Waarom zou je moeten kiezen tussen opwindende prestaties en geldbesparende efficiency? In de nieuwe generatie Ford Fiesta krijg je het allemaal. Met de 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor heb je de 5-voudige winnaar te pakken van de “Best Engine Under 1.0-litre” uitgeroepen door de International Engine of the Year jury. Auto-Start-Stop helpt jou om brandstof te besparen, elke keer dat je voor het stoplicht staat. En zijn rij dynamiek en nauwkeurige besturing maken de Fiesta tot een auto om met veel plezier in te rijden, elke rit weer.

Kijk, dat is slim van de Fiesta

Technologie moet altijd een doel dienen. Als u uw nieuwe Fiesta start, brengt u een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven: Active Park Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, Traffic Sign Recognition … Stuk voor stuk technieken die zo slim en handig zijn, dat je je afvraagt hoe je ooit zonder hebt kunnen leven.

 

Ford Fiesta - Fotogalerij

Uw voordelen bij Zeeuw & Zeeuw

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

Een splinternieuwe Fiesta rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Zeeuw & Zeeuw gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Ford van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.