Rij hem voordelig met Zeeuw & Zeeuw Private Lease De Ford Kuga

Private Lease Keurmerk

*De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Ford Kuga

Nu in de showroom!

De nieuwe Ford Kuga is speciaal ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één pakket.

Onbeperkte prestaties

Bij de 1,5 liter Ford EcoBoost-benzinemotor worden directe brandstofinjectie, turbocompressie en cilinderuitschakeling gecombineerd voor een uitstekend vermogen en opmerkelijk zuinig brandstofverbruik. Beschikbaar in 120-pk of 150-pk, zodat je kunt genieten van de onbeperkte prestaties die je verwacht van een conventionele 1,5-liter motor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

De Ford Kuga voelt zich net zo goed thuis bij het ontdekken van rollende landschappen als bij het zoeken naar avontuur tijdens het woon-werkverkeer. Waar je ook naartoe rijdt, je zult volop genieten van de perfecte balans tussen robuuste SUV-kracht en prachtig vormgegeven styling. De indrukwekkende reeks assistentiesystemen, waaronder SYNC 3 navigatie, FordPass Connect met Live Traffic en Adaptive Cruise Control met Stop & Go, maken hem ideaal om door het drukke stadsverkeer te bewegen. Of gooi je mountainbike in de royale bagageruimte en ga op pad naar de wildernis. Met geavanceerde technologie, zoals het Intelligent All-Wheel Drive systeem en het nieuwe Selectable Drive Modes systeem, kun je je rijervaring aanpassen aan de wegomstandigheden.

Ford Kuga - Fotogalerij

Uw voordelen bij Zeeuw & Zeeuw

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

Een splinternieuwe Kuga rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Zeeuw & Zeeuw gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Ford van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.