Rij hem voordelig met Zeeuw & Zeeuw Private Lease De Ford Mondeo Wagon

Private Lease Keurmerk

*De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Ford Mondeo Wagon

De Ford Mondeo

Geniet van het beste van twee werelden. Maak je lange reizen, korte ritten of een beetje van beide? Met de Ford Mondeo Hybride doe je het even comfortabel en efficiënt. Want ga je meer kilometers maken, dan kies je voor de krachtige en zuinige 2.0-liter benzinemotor. En voor de kortere ritten neem je de elektrische motor met lichtgewicht lithium-ionaccu met een capaciteit van 1,4 kWh. Deze wordt nog efficiënter dankzij Regenerative Braking, waarmee tot wel 90% van de energie, die anders verloren gaat door de remwrijving, wordt opgevangen en gerecycled om de batterij weer op te laden.

Heeeel veel rijplezier

Unaniem wordt het rijgedrag van de Mondeo geprezen. Deze auto biedt heel veel rijplezier. Dat komt niet alleen door het comfort (hij zweeft bijna over verkeersdrempels) maar ook door de moderne technische snufjes die Ford biedt. Bijvoorbeeld LED-koplampen die hun lichtbundel aanpassen aan de omgeving, spiegels die in de dode hoeken kijken, en een achteruitrijcamera die automatisch aangaat als u de auto in zijn achteruit zet. Er is nog meer: te veel om op te noemen.

Ultieme zakenauto (ook in Vignale uitvoering beschikbaar!)

Van alle Fords is de fraai gelijnde en superruime Mondeo misschien wel de ultieme zakenauto. Dat komt door zijn chique, maar ook weer niet snobistische uitstraling, zijn grote comfort en redelijke bijtelling. In autotests wordt zijn wegligging ‘superieur’ genoemd en het rijgedrag ‘statig’ (Autozine). De ANWB vindt de Mondeo ‘een klasse-auto’.

Nu ook leverbaar als Hybrid Wagon

Slimme hybride technologie, een intelligent ontworpen interieur en ongeëvenaarde opbergruimte. Met een lage CO2-uitstoot en een moderne hybride-elektrische aandrijflijn is de Ford Mondeo Hybrid Wagon de perfecte combinatie van efficiëntie, veelzijdigheid en verfijning.

De Mondeo Hybrid Wagon heeft twee krachtbronnen: een conventionele brandstofmotor en een door batterijen aangedreven elektrische motor. Het systeem schakelt automatisch tussen de twee motoren, of gebruikt ze allebei, om een perfecte mix van vermogen en efficiëntie te leveren. En om het hele systeem nog efficiënter te maken, neemt regeneratief remmen energie op die normaal gesproken verloren gaat bij frictieremmen. Het gebruikt die energie vervolgens om de batterij opnieuw op te laden.

 

Kofferbak Nieuwe Ford Mondeo 2019

Ford Mondeo Wagon - Fotogalerij

Uw voordelen bij Zeeuw & Zeeuw

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

Een splinternieuwe Mondeo Wagon rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Zeeuw & Zeeuw gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Ford van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.