Rij hem voordelig met Zeeuw & Zeeuw Private Lease De Ford Mustang Mach-E

Private Lease Keurmerk

*De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Ford Mustang Mach-E

De Ford Mustang Mach-E was al voor zijn introductie in Nederland een groot succes. Inmiddels zijn de eerste auto’s geleverd en organiseren wij een testdrive waarbij u de Mustang Mach-E zelf kan ervaren én rijden!

Tijdens de testdrive maakt u kennis met de Mustang Mach-E: Fords eerste volledig elektrische SUV. Een Prachtig vormgegeven ontwerp, geavanceerde technologieën en met een maximaal elektrisch rijbereik van 610 km.

Maak nu een afspraak voor een Ford Mustang Mach-E Testdrive

Mustang Mach-E in het kort

Tot 600 km rijbereik, DC-sneloplader tot 150 kW (115 kW voor standaard rijbereik). Telefoon dient als sleutel en intuïtieve technologie helpen de bestuurder tijdens het rijden en geven een superieure rijervaring. 0-100 km/h in minder dan 5 seconden**
 

 

Technologie

De nieuwe generatie Ford SYNC biedt een rijervaring die volledig op jou is afgestemd. Dankzij dit verbonden ecosysteem kun je het rijden in je Mustang Mach-E met de mobiele telefoon of computer aanpassen en updaten. Andere hoogtepunten zijn een met de cloud verbonden navigatiesysteem en draadloze updates via een modem. Het nieuwe generatie Ford SYNC-systeem is makkelijk te bedienen via spraakbesturing of het touchscreen-display van 15,5 inch. Daarnaast profiteer je van slimme extra’s als compatibiliteit met draadloze Apple CarPlayTM of Android AutoTM en beschikbare wifi

Ford Mustang Mach-E - Fotogalerij

Uw voordelen bij Zeeuw & Zeeuw

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

Een splinternieuwe Mustang Mach-E rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Zeeuw & Zeeuw gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Ford van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.