Rij hem voordelig met Zeeuw & Zeeuw Private Lease De Ford EcoSport

Private Lease Keurmerk

*De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Ford EcoSport

De Ford EcoSport is geen gewone SUV. De S staat hier niet alleen voor sport, maar ook voor smart. Een Smart Utility Vehicle dus. Omdat het zo’n stoere en slimme auto is voor een verrassende prijs. Compact van buiten, ruim van binnen. Met onder de kap de schone EcoBoost-motor die garant staat voor stevige prestaties bij een laag verbruik. De EcoSport doet zijn naam eer aan!

De Nieuwe Ford EcoSport: Hoge zit positie

Het fijne van een SUV zoals de Ford EcoSport is de hoge zitpositie. Voeg dit bij de wendbaarheid van een compacte auto en je begrijpt dat drukke stadswegen en krappe parkeerplaatsen ‘een makkie’ zijn voor dit model. Door de hoge bodem heeft deze auto ook geen probleem met hobbelige wegen en diepe plassen. Sterker nog: hij is er dol op. Je zult veel rijplezier beleven in deze auto.

Fris, opvallend en sportief: zet je schrap voor de nieuwe EcoSport.

Altijd de beste prijs voor uw nieuwe Ford EcoSport

Bij Zeeuw & Zeeuw hebben we altijd zeer scherpe aanbiedingen voor de EcoSport. Daarnaast staan er altijd een groot aantal EcoSport’s voor je op voorraad, zodat snel wegrijden in jouw nieuwe auto geen enkel probleem is.

Gekoeld dashboardkastje

Van binnen is de Ford EcoSport gewoon fijn. Kijk bijvoorbeeld naar dat multifunctionele stuurwiel, waarmee u diverse functies kunt bedienen zonder uw handen van het stuur te halen. Als u kiest voor het SYNC-pakket kunt u ook nog uw smartphone bedienen met alleen uw stem: laat hem muziek spelen of iemand opbellen. Uw auto verstaat Nederlands! Nog iets leuks: een gekoeld dasboardkastje voor zes blikjes. Check het allemaal bij één van de acht vestigingen van de Zeeuw & Zeeuw Ford.

Ford EcoSport 1.0 Ford EcoBoost

Alle vermelde consumenten(advies)prijzen zijn in Euro, inclusief BTW/BPM, recyclingbijdrage, legeskosten en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Zeeuw & Zeeuw aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Niet i.c.m. andere acties. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de standaardspecificaties.

Ford EcoSport - Fotogalerij

Uw voordelen bij Zeeuw & Zeeuw

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

Een splinternieuwe EcoSport rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Zeeuw & Zeeuw gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Ford van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.