Rij hem voordelig met Zeeuw & Zeeuw Private Lease De Ford Kuga PHEV

Private Lease Keurmerk

*De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer info over Ford Kuga PHEV

Nu in de showroom!

De nieuwe Ford Kuga Plug-in Hybrid is speciaal ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één pakket.

Kennismaken? De Ford Kuga staat nu bij ons in de showroom!

Het beste van twee werelden

De nieuwe oplaadbare hybride Kuga brengt je overal heen dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kun je kortere ritten maken zonder uitstoot en laad je je voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat je zo ver kunt gaan als je maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met deze oplaadbare hybride hoef je geen compromissen te sluiten, want je krijgt het beste van twee werelden.

Schoon. Geruisloos. Behendig.

Net zo geschikt voor druk stadsverkeer als voor kronkelende landwegen. De geavanceerde oplaadbare hybride technologie van Ford Kuga combineert een elektrische motor op accu met een 2.5 liter Duratec-benzinemotor. Je profiteert van een gecombineerd hybride vermogen van 225 pk, samen met een uitstekend brandstofverbruik en een CO2-uitstoot van slechts 32 g CO2/km (WLTP)/26 g CO2/km (NEDC).

Een keuze uit vier elektrische voertuigmodi (EV) betekent dat je kunt kiezen of je wilt rijden op het vermogen van de elektrische motor (EV Now), de benzinemotor (EV Later), de combinatie van beide (EV Auto) of dat je de motor gebruikt om de hybride accu op te laden terwijl je rijdt (EV Charge). Elke rit wordt kinderspel en je kunt schoon, rustig en elegant door de stad rijden.

Ford Kuga PHEV - Fotogalerij

Uw voordelen bij Zeeuw & Zeeuw

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

Een splinternieuwe Kuga PHEV rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Zeeuw & Zeeuw gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Ford van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.