De beste zorg voor uw auto Profiteer van onderhoud acties

Ford Motorcraft Bedrijfswagens

Motorcraft Onderhoud Bedrijfswagens Nu Slechts: €199,-

Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren bespaart u ook kosten. Door een tijdige herkenning van slijtage worden dure reparaties voorkomen.

Neem bijvoorbeeld de remblokken: wanneer deze ernstig versleten zijn, kunnen de blokken de remschijven beschadigen. Bij een Ford Motorcraft onderhoudsbeurt komt de slijtage tijdig aan het licht en hoeft u enkel de remblokken te vervangen, die aanzienlijk minder kosten met zich meebrengen.
Naast het verbeteren van de rijprestaties en het voorkomen van hoge kosten, draagt regelmatig onderhoud ook bij aan een langere levensduur van uw Ford. Zo bent u er zeker van dat u nog vele veilige kilometers tegemoet kan gaan.

Regelmatig onderhoud is ook belangrijk om de restwaarde van uw Ford te behouden. Door uw Ford regelmatig te onderhouden voorkomt u vervelende teleurstellingen wanneer u ervoor kiest om uw Ford in te ruilen.
Bij Zeeuw & Zeeuw Ford bent u altijd welkom om onderhoud aan uw Ford uit te laten voeren. Hoe oud of gebruikt uw Ford ook is, onze garagedeuren staan voor u open.

Onderhoud wordt altijd uitgevoerd door erkende monteurs en gereedschap dat speciaal voor uw Ford ontwikkeld is. Hierdoor bent u zeker van de kwaliteit die u gewend bent van Zeeuw & Zeeuw Ford

Ford Motorcraft Onderhoudsbeurt

Bij de Zeeuw & Zeeuw Ford kunt u kiezen tussen de Ford Motorcraft Onderhoudsbeurt en Ford Onderhoud.
De Ford Motorcraft Onderhoudsbeurt is er speciaal voor uw Ford Bedrijfswagen van vijf jaar of ouder en kunt voor slechts € 199,- (excl. BTW) uit laten voeren.
Ford Onderhoud is er voor alle Fords, waarbij de prijs afhankelijk is van kilometerstand en leeftijd.

Bekijk de video voor meer overeenkomsten en verschillen tussen Ford Motorcraft Onderhoudsbeurt en Ford Onderhoud.


Terug naar overzicht