De beste zorg voor uw auto Profiteer van onderhoud acties

Ford Zomercheck nu €19,95

Ook zo’n zin om er na maanden videobellen, thuis lesgeven en opruimen weer op uit te gaan deze zomer? Jouw Ford ook. Maar na lang stilgestaan is hij vast eerst toe aan een check. En wat dacht je van een schone airco en verse filters?
Laat jouw Ford controleren door onze specialisten. Voor slechts € 19,95 lopen zij hem na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Een prettig idee, met alle zomerse kilometers voor de boeg.

 
Maak een afspraak 

Werkt je airco nog wel optimaal?

Last van nare geurtjes in de auto? Of koelt de airco niet meer goed? Laat dan je airco controleren. Indien nodig reinigen wij airco, vullen het koudemiddel aan en controleren hem op essentiële punten. Zo voorkom je nare verrassingen en mogelijke dure reparaties aan je aircosysteem. Een goed werkende airco is niet alleen comfortabel, het is ook gezonder. Het verzekert je van een constante aangename temperatuur en voorkomt allergieën.

 
Maak een afspraak


 

Veilige lucht in de auto

Vertrouwen dat de lucht die je in de auto inademt, veilig en schoon is. Het MicronAir® Protect Air Filter kan verlichting bieden bij hooikoorts en allergieën en kan zelfs de overdracht van virussen verminderen. Voor de schoonste lucht in jouw Ford laat je de airco reinigen en het nieuwe filter plaatsen. Zo ben jij verzekerd van schone lucht als je de weg op gaat.

 
Meer informatie

 
Terug naar overzicht
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak